Els alumnes de l’INS de Guissona visiten l’Espai EFeina que el Consell Comarcal presta a l’Ajuntament de Guissona.

La valoració de les visites es positiva ja que a partir d’aquesta els joves han mostrat interès per a realitzar-ne d’altres i rebre informació per poder accedir com a usuaris/àries al Servei d'Orientació Laboral del Consell Comarcal. L’espai Efeina s’ubica a l’ajuntament de Guissona tots els dimarts al matí, en horari de les 8 h fins a les 13 h.

DIMECRES 29 MAIG 2013

Els alumnes de l’INS de Guissona visiten l’Espai EFeina que el Consell Comarcal presta a l’Ajuntament de Guissona.

 

Els Joves de 4art d’ESO de l’INS Guissona han visitat l’espai Efeina que el Consell Comarcal presta a l’Ajuntament de Guissona un cop per setmana. Aquest espai és un Servei d’orientació laboral.

Al llarg d’una hora els joves han pogut conèixer tot el referent al servei d'orientació: canals de recerca de feina, eines imprescindibles per buscar-ne, autoconeixement de competències personals per marcar objectius professionals i recursos formatius adaptats a cada alumne.

A més, se'ls hi ha fet entrega d'un dossier adaptat per a aquest grup de joves anomenat "joves 16 + : Recerca de Feina", realitzat integrament per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal on s’aglutina tota la informació imprescindible alhora de cercar feina.


Els alumnes han estat rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, que ha ressaltat la importància de seguir els estudis, per l’actual i greu crisi econòmica.  

Alhora, la visita ha servit per conèixer altres recursos del municipi i de la comarca en general, tal com són el Tauler d'Ofertes de Feina, els tallers e-feina, l'atenció individualitzada al SOL, els serveis que ofereix el servei de joventut de l’ajuntament i el Consell, cursos, entre altres.


L'objectiu principal d’aquestes visites programades des del Consell és que el joves adquireixin l’ interès per continuar formant-se a nivell formal, per tal que puguin millorar el seu currículum i puguin tenir titulacions oficials per aconseguir feines qualificades.

 

La valoració de les visites es positiva ja que a partir d’aquesta els joves han mostrat interès per a realitzar-ne d’altres i rebre informació per poder accedir com a usuaris/àries al Servei d'Orientació Laboral del Consell Comarcal.

 

L’espai Efeina  s’ubica a l’ajuntament de Guissona tots els dimarts al matí, en horari de les 8 h fins a les 13 h.