Els alumnes de l'aula d'acollida visiten el Punt d'Informació Jove

El passat divendres, 19 de febrer, més d’una vintena d’alumnes de l’IES Guissona han visitat el Punt d’Informació Jove de l’Ajuntament, ubicat a l’Espai Fassina.

DIMARTS 02 MARÇ 2010

 
Amb l’objectiu de promoure el coneixement del Punt d’Informació Jove entre els alumnes nouvinguts de l’IES Guissona, la regidoria de joventut, juntament amb les tutores de l’aula d’acollida han organitzat una visita a aquest espai.

Els alumnes han visitat aquesta oficina que ofereix informació, orientació i assessorament a la població de 12 a 30 anys en àmbits com l’habitatge, la salut, l’educació, cultura, participació i solidaritat. A més, l’objectiu del punt d’informació jove és la dinamització juvenil, que els joves aportin les propostes que es puguin desenvolupar amb la seva col·laboració a nivell de municipi.
 
Els joves de l’aula d’acollida han visitat la web http://www.jove.cat, des d’aquí han pogut conèixer els àmbits que es treballen des de joventut, fent èmfasi a l’apartat d’assessorament i informació en línia.
 
De la mateixa manera, se’ls ha informat de l’existència de 8 ordinadors d’accés gratuït a Internet en aquest espai.

Després de la visita s’ha obsequiat als nois i noies amb el tríptic informatiu del Punt d’Informació Jove, així com amb diferents objectes de promocionals per la Secretaria de Joventut.