Els alumnes de l'Escola Ramon Estadella visiten el rellotge del campanar de Guissona.

Els alumnes de primer curs de l'Escola Ramon Estadella han visitat aquest dilluns el rellotge del campanar de Guissona. Des de l'Ajuntament s'ha donat suport a aquesta visita, valorant molt positivament l'interès dels centres educatius de la vila en apropar-se al patrimoni local i, en aquest cas, al rellotge del campanar, un espai que gairebé ningú ha vist, per tant, una visita inèdita al patrimoni de la nostra vila.

DIMARTS 23 FEBRER 2016

Dimarts, 23 de febrer.

 

Els alumnes de l'Escola Ramon Estadella visiten el rellotge del campanar de Guissona.

 

Els alumnes de primer curs de l'Escola Ramon Estadella han visitat aquest dilluns el rellotge del campanar de Guissona. Aquests alumnes durant el segon i tercer trimestre de curs s'han convertit en “Inventors” dins el projecte de la ciència que s'està portant a terme a l'escola. Avui han combinat la visita al campanar i en concretament al rellotge, amb l'objectiu de conèixer el sistema d'engranatges i el funcionament dels rellotges al llarg de la història, amb la visita a la Impremta Barnola.
Des de l'Ajuntament s'ha donat suport a aquesta visita, valorant molt positivament l'interès dels centres educatius de la vila en apropar-se al patrimoni local i, en aquest cas, al rellotge del campanar, un espai que gairebé ningú ha vist, per tant, una visita inèdita al patrimoni de la nostra vila.CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)