Els comerciants de Guissona organitzen la reconstrucció històrica de moda romana.

DIVENDRES 25 JULIOL 2008

Durant el mes de juny, un grup de guissonencs i guissonenques, molts d’ells membres de l’Associació de Botiguers i Comerciants de Guissona van realitzar un taller de vestuari clàssic organitzat per Taller per la Festa, recreant la manera de vestir, tenyir, dissenyar i estampar dels antics romans. Fruit d’aquest taller en va sorgir un espectacle!

mercat roma 01El passat dijous, 17 de juliol i com a cloenda dels CAPVESPRES A LA ROMANA va tenir lloc la reconstrucció de moda romana, en la que hi van participar uns quaranta guissonencs i guissonenques que van lluir les seves millors gales romanes, totes elles resultat del curs de vestuari clàssic, en l’acte hi van assistir més de 500 persones.

A l’acabar la desfilada, l’Associació de Botiguers i Comerciants de Guissona va realitzar els sorteig de dues nits en un hotel de 5 estrelles a Andorra, entre les persones que havien votat al concurs d’aparadors, la guanyadora va ser la guissonenca Mª Dolors Oliva.

Els aparadors guanyadors van ser: primer premi, Cal Tresens, segon premi, Moda Anna i tercer premi, Cal Conna. Es valora molt positivament la implicació de tots els establiments en la decoració dels seus aparadors, esperant que perduri cada MERCAT ROMÀ.