ELS GUISSONENCS I LES GUISSONENQUES SURTEN AL CARRER I GAUDEIXEN DEL CARNAVAL!

Al matí la plaça major de Guissona es va omplir de nens i nenes que van gaudir de l’espectacle de CARNAVAL d’Oriol Canals i a la tarda, més de dos-cents participants van animar els carrers de Guissona amb la rua de carnestoltes, enguany amb tres carrosses i nou colles participants.

DILLUNS 07 MARÇ 2011

Les activitats es van iniciar al matí, enguany amb el dotzè any consecutiu de truita de patates, en el que hi participen diferents entitats i colles de Guissona, van obtenir els premis:

A la millor truita, els Margeners de Guissona
A la pitjor truita, la Creu Boja
i a la millor presentació, l’Agrupament Escolta Bella Iesso

A més del concurs de truita de patates, durant tot el matí la plaça major de Guissona es va omplir de color amb les disfresses de molts nens i nenes que van gaudir de l’animació musical d’Oriol Canals.

A la tarda, aquest ha estat el segon any en que s’ha oficialitzat la RUA DE COMPARSES, amb un important èxit d’assistència i amb tres comparses amb carrossa.

En aquesta rua, hi han participat diferents entitats de la vila com Els Margeners de Guissona, l’Agrupament Escolta Bella Iesso, l’AMPA de l’Escola Ramon Estadella i la Comissió de la Bakanal, també hi participen colles d’amics que s’organitzen per formar comparsa. En total, unes 200 persones van participar a la rua de comparses, a més de les famílies i colles que s’hi van afegir durant el recorregut. Totes les comparses inscrites foren obsequiades amb un corder.

La comparsa guanyadora ha estat la de la Bakanal, que va convertir la seva carrossa en un castell medieval. Aquesta comparsa ha estat la guanyadora d’un cap de setmana en un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya per a tots els participants.

El Carnaval va cloure amb la sardinada popular, en la que es va repartir 800 sardines, de forma gratuïta, entre tots els assistents.

Podeu consultar les imatges a:
http://www.facebook.com/album.php?aid=53320&id=100000013470805&l=9fc4ff783e