Els joves de Guissona s’inscriuen al Programa Garantia Juvenil

El Consell Comarcal, des de l’Oficina Jove conjuntament amb l’àrea de joventut de l’Ajuntament, van projectar la xerrada sobre el programa de la Garantia Juvenil que ofereix la Generalitat de Catalunya.

DILLUNS 16 NOVEMBRE 2015

Dilluns,  16 d’octubre.

 

Els joves de Guissona s’inscriuen al Programa Garantia Juvenil

 

Guissona.- El Consell Comarcal, des de l’Oficina Jove conjuntament amb l’àrea de joventut de l’Ajuntament, van projectar la xerrada sobre el programa de la Garantia Juvenil que ofereix la Generalitat de Catalunya. En el marc de la xerrada informativa sobre el programa, diferents joves de Guissona es van inscriure. La xerrada va anar a càrrec de la tècnica responsable del programa que va explicar en què consistia, quins requisits calen i, alhora com inscriure’s.

Per altra banda, a la xerrada també es va explicar als joves els programes de formació, les pràctiques i com es lliguen amb contractes de treball dins del programa Garantia Juvenil. Aquesta part va anar a càrrec del Xavier Moreno, responsable de RRHH de la CAG.

 

 

Al final de la sessió els joves van poder fer ja el primer tràmit de sol·licitar usuari i contrasenya per inscriure’s.

L’acte de presentació i donar la benvinguda va anar a càrrec de la regidora de joventut a l’Ajuntament de Guissona, Anna Santacreu.

 

Tota la informació a www.guissona.cat

 

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat