Els Joves de Guissona també volen un bus nit per tota la comarca.

El Punt d'Informació Juvenil a Guissona va acollir una de les taules comarcals de joves on es reflexionava sobre les necessitats dels joves a la comarca.

DIMARTS 08 ABRIL 2014

Els Joves de la Segarra volen un bus nit per tota la comarca.

El passat cap de setmana, des de l’oficina de Joves del Consell Comarcal es va organitzar una trobada per parlar de les principals problemàtiques que es troben els joves a la Segarra i com poder cercar solucions. En una altra línia de coses, l’Oficina de Joventut del Consell ha celebrat aquesta setmana un seguit d’activitats als instituts amb motiu del dia Mundial de l’Activitat Física.

Segarra.- El dissabte 29 de març des de l’oficina de joventut del Consell Comarcal i amb la col·laboració del punt d’informació juvenil de Guissona i Cervera es va realitzar dues taules comarcals de joves, una a Cervera on es van reunir els joves de la zona sud de la Segarra i una a Guissona, on es van reunir els de la zona nord. En total hi van participar al voltant de 20 joves de diferents municipis de la comarca i entre tots van parlar de les principals problemàtiques que es troben els joves de la nostra comarca i també de les propostes que ells farien per tal de solucionar la problemàtica. De les problemàtiques que ells van destacar com a més importants van dir la dificultat que tenen els joves per accedir a les activitats d’oci, la falta de transport públic i la desvinculació dels joves de la comarca un cop se’n van estudiar a fora. Les principals propostes que van exposar van ser: organitzar un bus nit per tota la comarca i accedir amb més facilitat a l’oci nocturn, becar el transport i que els joves tinguessin més espais a la seva disposició.

En una altra línia de coses, aquesta setmana amb motiu del Dia Mundial de l’activitat física, el 6 d’abril, l’Oficina de Joventut amb el Consell Esportiu de la Segarra han volgut fer partícips als joves d’aquest dia amb uns tallers esportius(taller de zumba, jocs amb raquetes, frizbee i futbol amb una portaria inflable) que s’han projectat en les hores d’esbarjo als instituts de la comarca per tal de fomentar els hàbits saludables i motivar-los per tal que en el seu dia a dia facin esport. En total a finals de setmana hauran participat aproximadament uns 350 joves i entre tots ells  s’han sortejat 4 parells de raquetes a cada Institut. Els instituts han estat, el FEDAC Guissona, INS Guissona, INS Segarra i l’Antoni Torroja.