Els joves de Guissona treballen en equip

Més de 60 alumnes de l’INS Guissona van participar al taller “Treball en Equip” que s’organitza des del Consell Comarcal als instituts de la comarca.

DIJOUS 11 FEBRER 2016

Dimecres, 10 de febrer.

 

L’Oficina Jove de la Segarra s’apropa cada dia més als instituts de la comarca.

 

Més de 60 alumnes van participar al taller “Treball en Equip” que s’organitza des del Consell Comarcal als instituts de la comarca.

 

Segarra.- El projecte Apropa’t de l’Oficina Jove Comarcal està rebent molt bona acollida per part dels instituts de la comarca. El projecte consisteix a oferir als instituts diferents tallers des del Consell perquè així d’aquesta manera l’Oficina coneix als joves i els joves la tasca i les activitats de l’oficina. Segons expliquen les tècniques de joventut és la manera més directa d’arribar als joves. Concretament aquest passat dimarts es van fer un taller a l’INS Guissona, als joves de 2n ESO. El taller sota el nom “Treball en Equip” pretenia fomentar els valors de la unió i el treball grupal. Divendres al matí es realitzarà aquest mateix taller a l’INS Torroja i al FEDAC de Guissona.

Els tallers es realitzen un per trimestre i tenen molt bona acollida, perquè més de 60 alumnes van participar en aquest taller del “Treball en Equip”.  

L’Oficina Jove del Consell compta amb els serveis d’immigració i atenció a les dones per poder projectar les dinàmiques perquè així es mira de treballar també temàtiques relacionades amb l’acollida dels joves nouvinguts o qüestions relacionades amb sexe i igualtat.

 

Per a més informació: www.ccsegarra.cat

Telèfon de contacte: 973.531 300
Àrea de Comunicació, Carlota Bartra 
premsa@ccsegarra.cat