Els Kuartos de Segle omplen de Gospel l'Obra de Fluvià

Cada any l’Ajuntament de Guissona neteja, amb l’ajuda d’algun col•lectiu i voluntaris, l’inacabat palau episcopal de l’Obra de Fluvià, als afores de Guissona. Aquest estiu la iniciativa ha permès als Kuartos de Segle de Guissona, la generació del 1988 que enguany fa 25 anys, organitzar-hi un concert en un marc incomparable. Sota el lema 'Vine a fer poble' i amb una il•luminació especialment cuidada per l’ocasió, els joves de Guissona van convidar-hi el grup Gospel Vallès aquest dissabte passat.

DIMECRES 10 JULIOL 2013

Els Kuartos de Segle omplen de Gospel l'Obra de Fluvià

 

Cada any l’Ajuntament de Guissona neteja, amb l’ajuda d’algun col·lectiu i voluntaris, l’inacabat palau episcopal de l’Obra de Fluvià, als afores de Guissona. Aquest estiu la iniciativa ha permès als Kuartos de Segle de Guissona, la generació del 1988 que enguany fa 25 anys, organitzar-hi un concert en un marc incomparable. Sota el lema 'Vine a fer poble' i amb una il·luminació especialment cuidada per l’ocasió, els joves de Guissona van convidar-hi el grup Gospel Vallès aquest dissabte passat. Després d’un bon sopar on hi van assistir prop de 150 persones, el grup de Gospel va oferir un repertori que va delectar els oients i fins i tot part del públic assistent i l'organització es va atrevir a pujar a l'escenari a cantar 'Oh happy day'.

Però les ganes d'organitzar activitats no acaben aquí. Els Kuartos ja tenen a la vista la gimcana 'Pista a la romana' que coordinaran durant el Mercat Romà. Tindrà dues versions: una per a adults de més de 16 anys i una altra per a joves entre 12 i 16 anys. A més, per la Festa Major faran un vermut en un lloc tant insòlit com el campanar de Guissona.

Els Kuartos de Segle és una iniciativa que neix el 2008, quan un grup de joves de Guissona que no havien pogut celebrar els ja desapareguts Quintos, decideixen celebrar els Kuartos a l’edat de 25 anys. Des de llavors s’ha alternat l’organització, depenent de cada quinta. L’objectiu és fer activitats durant l’any i recaptar fons per organitzar un gran concert final pel jovent de Guissona.