ELS MARGENERS A BORREDÀ

Els Margeners van començar l’actuació amb un 4d6 molt ràpid i que no va comportar cap mena de problema, van continuar amb un 3d6a que va tirar amunt al segon peu degut a algun problema de quadratura però que va mantenir una bona estructura, per acabar les rondes de castells, van descarregar un 3d6. En ronda de pilars, van realitzar un pilar de 4.

DIMECRES 24 AGOST 2016

Borredà (Berguedà).- Després d’un cap de setmana llarg per les terres de l’ebre, aquest cap de setmana, Margeners s’ha desplaçat a Borredà per compartir plaça amb els Castellers de Berga en motiu de la Festa Major de la vila.
L’actuació va començar a les 12 del migdia amb un cel ennuvolat però sense por a que plogués. Per encetar la diada, les dues colles van realitzar un pilar de quatre cadascuna. 
La colla de blau va obrir les rondes de castells amb un 3d6a molt tranquil, en segona ronda es va veure el castell més gran de tota la diada, un 3d7 que va patir en la sortida de la canalla però que va ser defensat, i com a tercer castell, un 4d6a molt parat. En ronda de pilars els de Berga van fer 2 pilars de 4.
Els de la Segarra per la seva part van començar l’actuació amb un 4d6 molt ràpid i que no va comportar cap mena de problema, van continuar amb un 3d6a que va tirar amunt al segon peu degut a algun problema de quadratura però que va mantenir una bona estructura, per acabar les rondes de castells, van descarregar un 3d6. En ronda de pilars, van realitzar un pilar de 4.
Aquesta actuació enceta el segon tram de la temporada, on els de la Segarra tenen diverses actuacions a Guissona com també en les seves contrades, com pot ser a Agramunt el dia 4 de setembre.
Castellers de Berga: pd4, 3d6a, 3d7, 4d6a, 2 pd4
Margeners de Guissona: pd4, 4d6, 3d6a, 3d6, pd4