ELS MARGENERS A LA FESTA DE PRIMAVERA DE CORNELLÀ

Margeners porta tres castells de set a Cornellà. Els Margeners de Guissona han actuat aquest passat dissabte 11 d'abril en el marc de la Festa de Primavera de Cornellà de Llobregat, acompanyats d'una banda, dels que son els seus padrins, els Castellers de Cornellà, i també dels Castellers d'Esplugues.

DIMECRES 15 ABRIL 2015

Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).- Margeners porta tres castells de set a Cornellà. Els Margeners de Guissona han actuat aquest passat dissabte 11 d'abril en el marc de la Festa de Primavera de Cornellà de Llobregat, acompanyats d'una banda, dels que son els seus padrins, els Castellers de Cornellà, i també dels Castellers d'Esplugues.

 

L'actuació, pel que fa a Margeners, ha començat amb un tres de set força pesat, però molt parat. En segona ronda, els de la Segarra s'han decantat per un castell molt agraït per la plaça, el sempre espectacular tres de set aixecat per sota, que també han completat amb èxit, això si, amb força èpica, sobretot en la penúltima aixecada, al moment de col·locar els segons damunt dels baixos. Com a tercer castell han descarregat un quatre de set lleuger, pensant en pujar-lo un pis més tant aviat com la feina a assaig ho permeti. Han acabat l'actuació amb un pilar de cinc d'una lleugeresa envejable, i dos pilars de quatre.

 

Per la seva banda, els de Cornellà i els d'Esplugues han fet una actuació idèntica, amb el cinc de set en primera ronda, el quatre de set amb agulla a segona, i un quatre de set pensant també en pujar-hi un pis tant aviat com puguin. Han tancat l'actuació amb un pilar de cinc de cada colla i diversos pilars de quatre.

 

La sortida a Cornellà ha servit als de la camisa marró per donar rodatge a un volum de gent nova que recentment s'ha unit a la colla, així com per preparar l'actuació de Sant Jordi, que se celebrarà a Guissona el pròxim 26 d'abril, on volen tornar a demostrar el bon nivell de forma amb que han començat l'any, sense oblidar, això si, la cita del pròxim diumenge al migdia a Vilanova i la Geltrú, on volen tornar a portar tres grans castells. La colla de la Segarra i rodalies convida a tothom qui vulgui gaudir d'aquesta temporada, on volen consolidar el nivell assolit la temporada passada, a viure aquest moment amb ells participant en els assajos que realitzen dimecres i divendres al seu local social, ubicat a la Plaça de l'Ajuntament de Guissona. Podeu trobar més informació al seu web margeners.cat o bé a les xarxes socials.

 

Margeners de Guissona: 3de7, 3de7 aixecat per sota, 4de7, p5, 2p4

Castellers de Cornellà: 5de7, 4de7a, 4de7, p5, 3p4

Castellers d'Esplugues: 5de7, 4de7a, 4de7, p5, 2p4