ELS MARGENERS ACTUEN A LA FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ DELS HORTS AMB LA COLLA LOCAL CARALLOTS I CASTELLERS DE BARCELONA

El passat diumenge 27 de juliol, Margeners de Guissona es va desplaçar fins a Sant Vicenç dels Horts per realitzar una actuació en motiu de la Festa Major del poble, amb la colla local dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Castellers de Barcelona.

DIJOUS 31 JULIOL 2014

 Sant Vicenç dels Horts.- El passat diumenge 27 de juliol, Margeners de Guissona es va desplaçar fins a Sant Vicenç dels Horts per realitzar una actuació en motiu de la Festa Major del poble, amb la colla local dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Castellers de Barcelona.

Tot i la calor que es va apoderar de la plaça, les colles van decidir començar l’actuació amb un pilar caminat. Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts van ser els encarregats d’iniciar l’actuació, descarregant un treballadíssim 4d7 amb agulla, el primer de la seva curta història. En segona ronda, un intent de 3d7 va trencar la il·lusió dels castellers, però tot i la petita relliscada van aconseguir un perfecte 4d7 en ronda de repetició. Per finalitzar l’actuació, els amfitrions van realitzar un intent desmuntat de 3d7.

Per part dels Castellers de Barcelona l’actuació va començar amb una preciosa catedral, un 5d8 d’aquells que fan emmudir el públic. La segona ronda no va començar amb molt bon peu pels barcelonins, ja que el seu 3d9f va enfonsar-se uns segons abans de ser carregat. Els castellers de Barcelona es van veure obligats a abaixar el llistó i en ronda de repetició van descarregar un 4d8a. En tercera ronda es va poder veure un 3d8 impecable que demanava a crits ser pujat un pis més.

Els Margeners, que no comptaven amb un gran nombre d’efectius degut a les vacances que van fer la setmana anterior, van començar l’actuació amb un sòlid 3d7. La segona ronda la tancaven els Guissonencs amb un 2d6, castell que els Margeners estan preparant per poder convertir-lo en un 2d7.

L’actuació va finalitzar amb un impecable pilar de 6 dels Castellers de Barcelona, un treballat pilar de 5 per part dels Castellers de Sant Vicenç dels Horts i un pilar de 4 margener.

 

Carallots de Sant Vicenç dels Horts: 4d7a, i3d7, 4d7, id3d7, p5

Castellers de Barcelona: 5d8, i3d9f, 4d8a, 3d8, p6

Margeners de Guissona: 3d7, 2d6, p4