Els Margeners apadrinaran la colla castellera de Solsona

La Diada anirà a càrrec de les tres colles de l'Oest de la Catalunya Central: els Castellers de Solsona, els Salats de Súria i els Margeners de Guissona.

DIVENDRES 17 JUNY 2011

Informa: Colla Castellera de Solsona

 

S'acosta un dia històric; s'acosta el dissabte 18 de juny.

Cada vegada falta menys, cada dia que passa en resta un en el compte enrere particular dels Castellers de Solsona. S'acosta el divuit de juny i comencem a tenir els nervis a flor de pell.

El proper divuit de juny i, com la majoria de la gent ja sabrà, els Castellers de Solsona durem a terme a la ciutat que ens ha vist néixer i formar-nos com a colla, el ritual del Bateig Casteller. Un ritual pel què han de passar totes i cada una de les Colles Castelleres un sol cop en la seva història. La tradició marca que a partir d'aquest moment la colla batejada ja podrà lluï la respectiva camisa (en el nostre cas, de color groc).

La Diada anirà a càrrec de les tres colles de l'Oest de la Catalunya Central: Castellers de Solsona, Salats de Súria i Margeners de Guissona. Una Diada que començarà puntualment a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça de l'Ajuntament de Solsona. Una diada en el què la màxima atracció serà el 3d7 aixecat per sota que Margeners de Guissona intentarà carregar per primer cop aquesta temporada. No menys lluïda aspira a ser l’actuació dels Salats de Súria, uns Salats que venen de fer la seva millor actuació carregant el 3d7 i el 4d7. I on els Castellers de Solsona, volem fer per primer cop una actuació completa amb tres castells, i que inclourà el 4d6, el 3d6 i el 4d6 amb agulla que estrenarem per l’ocasió i esperem descarregar.
 
Un cop acabada la Diada i amb l'acompanyament musical dels grallers ens desplaçarem els membres de les tres colles cap a la Sala Polivalent al sopar que organitza la pròpia colla i que serà gratuït pels socis de les tres colles. Qui no sigui soci de cap colla, també pot assistir al sopar per 5€, confirmant prèviament la seva assistència als membres de la junta. Un cop acabat el sopar i a la mateixa Sala Polivalent se celebrarà un concert amb els grups: La Cabras de Pol i Les Absentes i mes tard Dj Xik i Dj 2Flames ens acabaran d’amenitzar la nit. El concert valdrà 5€ també i inclourà una consumició.

L’esperit i l’essència dels castells permeten participar a tothom, així que us animem a tots a que ens acompanyeu en aquest dia tan especial per nosaltres.

Salut i Castells
 

Associació Castellera de Solsona
C/ Casal cultura i joventut, despatx 23.
25280 – SOLSONA.