ELS MARGENERS CELEBREN EL DIA DE LA DONA TREBALLADORA

El passat divendres, els Margeners de Guissona van celebrar el dia de la dona treballadora amb un pilar de dones al assaig i la realitzacio d’una pancarta i un manifest

DIMECRES 20 MARÇ 2019

 

Guissona. 8 de març.

El passat divendres, els Margeners de Guissona  van celebrar el dia de la dona treballadora amb un pilar de dones al assaig i la realitzacio d’una pancarta i un manifest;

Reivindiquem els nostres drets com a dones dins el món casteller i a la resta d'espais que ens envolten. Fem visibles les desigualtats per raó de gènere i lluitem contra elles, totes juntes. No volem estar més explotades, ni desvalorades, ni invisibilitzades, ni tenir papers secundaris. Per això i perquè nosaltres movem el món, nosaltres el parem. 

 

Les castelleres i les nostres colles formarem part del canvi... serem el canvi! Fem que el patriarcat faci llenya i fem pinya per combatre el masclisme de la nostra societat!

Des de Margeners de Guissona, donem suport a la VAGA d'avui i lluitem perquè la nostra colla sigui un espai lliure de masclisme i sexisme: un espai còmode per a totes, un espai de lluita, un espai de canvi.

#FemPinyaContraElPatriarcat