Els Margeners de Guissona celebren la segona diada de la colla

El proper dissabte 8 de novembre es celebrarà a Guissona la segona Diada dels Margeners.

DIMARTS 04 NOVEMBRE 2008

El proper dissabte 8 de novembre es celebrarà a Guissona la segona Diada dels Margeners. Amb aquest acte la colla castellera de la Segarra vol acomiadar la temporada castellera davant de la seva gent. Així doncs hi ha programats diversos actes a Guissona durant tot el dia on, evidentment en destaca l’actuació castellera a la plaça Major.

Els actes començaran al matí amb unes matinades pels carrers de la vila, a càrrec dels gralles dels Margeners de Guissona. Acte seguit, al camp de futbol set (vora el poliesportiu) es farà una xocolatada popular, per donar pas a campionats i exhibicions de jocs tradicionals, i cucanyes on hi col·laborarà l'AEiG Bella Iesso.

Els actes de tarda s'iniciaran amb una cercavila amb la participació dels gegants i els capgrossos de la vila i la colla castellera Margeners de Guissona.

L'actuació s'iniciarà amb l'entrada a la Plaça Major per part de la colla local a les 17:30. Aquesta serà la última ocasió d'aquesta exitosa temporada per veure en acció els Margeners de Guissona a la Segarra, per la qual cosa aprofitaran per mostrar al públic els seus sostres castellers.

De l'actuació en destaca també la participació dels Minyons de Terrassa, que arriben a Guissona just després de tornar a fer història descarregant el pilar de 8 amb folre i manilles, i a una setmana per a la seva diada.

Completen el cartell els Sagals d'Osona, també a punt de culminar la seva temporada.

Els actes de nit seran protagonitzats per l'incombustible Miquel del Roig i el retorn a Guissona d'una banda emblemàtica: la Girasol.