Els Margeners de Guissona estrenen el 3d7

Després de tres setmanes sense actuar, Margeners tornen a les places. Aquest cap de setmana han tingut una forta arrancada amb dues actuacions.

DILLUNS 04 AGOST 2008

Dissabte van actuar a Cervera, on van poder descarregar dos pilars de quatre, un 2d6, un 3d6 aixecat per sota salvat in extremis, un 4d6a i un pilar de cinc també molt treballat.

Aquest passat diumenge, però, Margeners actuaven a Salt, en motiu de la seva festa major. Els de la Segarra havíen escollit aquesta data per estrenar el 3d7, i així ho han fet. Després d'un pilar caminat de cada colla Margeners han tirat amunt el tres, que ha pujat molt parat tota l'estona i s'ha descarregat amb molta facilitat, demostrant el gran domini amb el que tot just comencen a fer aquest castell. En segona ronda han atacat el 4d7, que després de desmuntar-ne un peu han decidit tirar-lo amunt. Desquadrat ja durant la pujada, s'ha anat deformant progressivament fins a trencar-se quan els dosos començaven a sortir.elsmargeners

Ja a tercera ronda, un 2d6 molt ben treballat que ha anat acompanyat d'un pilar de cinc molt parat a la ronda de pilars ha permés als de la camisa marró tancar la millor actuació del seu historial.

Per la seva banda, Marrecs de Salt han començat l'actuació amb un 5d7 que han tirat amunt al segon peu, i s'ha descarregat molt correctament. En segona ronda, han continuat amb un 3d7 aixecat per sota molt ràpid i quiet, i en tercera un 4d7 amb agulla bellugadís però que no ha perillat en cap moment. En la ronda de pilars han descarregat el vano de 5, i per acabar l'actuació han fet dos pilars al balcó.

La pròxima actuació de Margeners serà dissabte vinent, quan actuaràn a Tarroja de Segarra en marc de la seua festa major, i on esperen deixar el llistó ben alt per poder encarar amb garanties la festa major de Guissona.


Resultat:
Margeners de Guissona: p4cam, 3d7, 4d7 carregat, 2d6,p5
Marrecs de Salt: p4cam, 5d7, 3d7ps, 4d7a, v5, 2p4 balcó