Els nascuts al 62 rememoren el passat de Guissona.

El passat dissabte, 22 de setembre i en motiu de la celebració conjunta dels cinquanta anys, els nascuts a Guissona van celebrar una entranyable festa a la plaça major, rememorant el seus records de la nostra vila.

DIMARTS 25 SETEMBRE 2012

Els nascuts al 62 rememoren el passat de Guissona.  

Guissona.-  El passat dissabte, 22 de setembre i en motiu de la celebració conjunta dels cinquanta anys, els nascuts a Guissona van celebrar una entranyable festa a la plaça major, rememorant el seus records de la nostra vila.

 

La festa va començar amb un passeig sota els porxos de la plaça major, un recorregut en el que s’hi podien trobar fotografies de persones que havien viscut a la nostra vila, uns més coneguts que els altres, però tots guissonencs i guissonenques que han format part de la nostra història.

 

Aquest recorregut fotogràfic també es va publicar en un llibre ARA FA 50 ANYS QUAN VAM ARRIBAR A GUISSONA, un llibre que a més de les fotografies inclou un record sobre la nostra vila i sobre el pas dels anys. El llibre, homenatge al Joan de Cal Mestret, parla de la nostra vila, de l’església, de l’escola, dels carruatges, de les personalitats,  el cinema, les fondes, les botigues, …

 

Després d’aquest passeig, records d’anuncis de la ràdio, d’anuncis del programa de la festa major, música de l’època, … tot en mans dels nascuts al 1962 ens va permetre gaudir d’una bonica i entranyable estona a la plaça major.

 

Dimarts, 25 de setembre de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat