ELS NENS I NENES DE SEGON ESCRIUEN UN CONTE

Els nens i nenes de segon de primària dels tres centres educatius de Guissona (Escola Ramon Estadella, Escola Ramon Faus i Esteve i la FEDAC Guissona) han escrit un conte de forma conjunta.

DIVENDRES 30 ABRIL 2021

 

Els nens i nenes de segon de primària dels tres centres educatius de Guissona (Escola Ramon Estadella, Escola Ramon Faus i Esteve i la FEDAC Guissona) han escrit un conte de forma conjunta. A partir de la proposta inicial de la Fedac, el desenvolupament l'ha fet l'alumnat de l'Escola Ramon Faus i Esteve i el desenllaç l'alumnat de l'Escola Ramon Estadella, el resultat ha estat un conte anomenat l'ANEGUET CURIÓS

Aquest conte ha estat il·lustrat per les persones usuàries del servei d'orientació socieducativa de Guissona, amb unes il·lustracions molt boniques per tota la història.

Amb aquestes petites accions el Pla Educatiu d'Entorn de Guissona promou la oralitat, el gust per l'escriptura i el treball en xarxa entre els diferents espais educatius de la vila, tot i l'estranya situació viscuda aquest curs.

Podeu trobar el conte integrament a:

 

Guissona, 29 d'abril de 2021