Els OSCARS DE HOLLYWOOD A L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE

Aquest passat dissabte l'escola de dansa Montse Esteve va fer el seu espectacle de Fi de curs amb el monogràfic dedicat películes d'OSCAR. D'aquesta manera es van poder veure coreografies inspirades en diferents películes oscaritzades com "Titanic", "Grease", "Harry Potter", "Chicago", "La, la, land", "Gladiator"...

DIMECRES 14 JUNY 2017

Els OSCARS DE HOLLYWOOD A L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE

 

Aquest passat dissabte l'escola de dansa Montse Esteve va fer el seu espectacle de Fi de curs amb el monogràfic dedicat  películes d'OSCAR. D'aquesta manera es van poder veure coreografies inspirades en diferents películes oscaritzades com "Titanic", "Grease", "Harry Potter", "Chicago", "La, la, land", "Gladiator"...

 

A la primera part de l'espectacle es van poder veure les coreografies més tècniques de dansa clàssica, jazz, contemporani i hip hop; així com les coreografies premiades en el concurs nacional de dansa de Burgos 2017.

 

Un total de 300 alumnes van participar en l'espectacle que va omplir el Pavelló gran de guissona amb més de 1000 persones de públic.

 

A partir d'ara, la companyia de dansa Montse Esteve ja prepara l'espectacle de cloenda de la XXI edició del Mercat Romà de Iesso.