ELS PARTITS DE HANDBOL DEL CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana els equips cadets de handbol han jugat a Igualada i a Barcelona. Derrota de l'equip femení i triomf del masculí ....

DILLUNS 31 GENER 2011

CADET FEMENÍ

IGUALADA CLUB HANDBOL 33   ACLE GUISSONA 25

Partit jugat al pavelló d’ Igualada el dissabte 29.01.2011 a les 18h. Bon partit i molt igualat , amb un resultat la primera part de 17 a 12 per les d’ Igualada i un parcial la segona part de 16 a 13 . Les de Guissona van jugar molt be tot i perdre el partit. Màxima golejadora Erica Valero del Guissona amb 18 gols.

ALINEACIÓ: IGUALADA : Miriam Pla, Jordina Masal, Jana Cendra, Ainoa Rizo, Berta Calzada, Judit Conca, Minguez, Anna , Mar Samper, Maria Just, Marina Just, Nuria Martin i Anna Isabel.

ACLE GUISSONA: Irene Guim, Marina Raluy, Erica Valero, Marta Santesmases, Berta Graells, Sara Kammach, Aina Farrers, Farners Dalmases i Jucith Bosch.

CADET MASCULÍ

CLARET HANDBOL 34   ACLE GUISSONA 42

Partit jugat al col·legi Claret de Barcelona amb una pista exterior el dissabte 29.01.2011 a les 13 h. Partit d’ infart amb un resultat la primera part de 15 a 21 i un parcial la segona de 19 a 21 . Els de Guissona van estar a l’ alçada tot i tenir nomes 8 jugadors. Roger Pijuan amb 18 gols màxim golejador , va estar imparable i també Oriol Andres amb 12 .Tots dos jugadors del Guissona. Punts importants per pujar la moral a l’ equip de Guissona que es el segon partit que guanyen en aquesta competició.

ALINEACIÓ: CLARET HANDBOL : Guillermo Ferrer, Oriol, Pol Aymami, Savif Banus, Oriol , Marc , Juan Dominguez, Joel, Marc Samench, Marti Sala, Carles i Villosile.

ACLE GUISSONA: Josep Santesmases, Roger Pijuan (18), Gerard Majoral, Benet Gomez (8), Oriol Andres (12), Cristian Perez (3), Jonathan Diaz i Daniel Galan (1).