Els partits de l'ACLE d'aquest cap de setmana

L'equip prebenjamí de futbol sala va guanyar els dos partits que va disputar davant dels Maristes Montserrat i mentre que, l'equip infantil masculí d'handbol perd contra el Sagrat Cor Diputació.

DILLUNS 18 MAIG 2009

 

PARTITS PREBENJAMINS DE FUTBOL SALA A GUISSONA

 
Diumenge 17 de maig dins de les trobades de la federació es van celebrar dos partits entre l’ ACLE Guissona i Maristes Montserrat.

L'equip de Torres de Segre no va poder venir i es van jugar dos partits entre els locals i els del Maristes Montserrat. Els dos partits els van guanyar els de Lleida.

 

Alineació:

 

ACLE GUISSONA: Xavier Goma, Marccel Guma., Adrian   Nicolae, Xavier Puig, Marc Serra, Zaira Ramirez, Efren Ruiz, Sidahmed Mohamed, Adria Couceiro i Marc Couceiro.

 

MARISTES MONTSERRAT: Domenec Vila, Alejandro Serrano, Victor Serrano, Carmen Peirau, Joan Tamanes, Miquel Gort, Ferran Ribot i Didac Torres.

 

 

 

PARTIT HANDBOL INFANTIL MASCULÍ  A GUISSONA

 

 ACLE GUISSONA 25    SAGRAT COR  DIPUTACIÓ 34

 

Dissabte 16 de maig es va celebrar el partit de categoria infantil masculí de la lliga de primera catalana tercera fase.  La primera part amb domini dels visitants i un parcial  de 17 a 9 , van dominar l’ equip de Barcelona. Ja a la segona part amb una parcial de 17 a 16 els locals van sortit amb una molt bona defensa i amb contraatacs encertats. Destacar el bon partit del local Jordi Segura. Un bon resultats pels jugadors de Guissona que amb la baixa per lessió de Marc Gomà ( màxim golejador de l’ equip ) estan fent uns grans partits.

 

ALINEACIÓ:

 

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral, Roger Pijuan, Roger Rull, Jordi Segura, Josep Santesmases, Cristian Perez, Oriol Andres, Kevin Diaz i Alexandre Ars.

 

SAGRAT COR DIPUTACIÓ:  Alex Castellana, Jesús Pardo, Gonzalo Gonzalez, Gonzalo Vosmediano, Jose Luis Rodriguez, Edgar Aebones, Albert Chamorro, Pere Tarradellas i Pablo Varmediano.