Els partits del cap de setmana

resultats d'handbol dels partits cadet del cap de setmana

DIMARTS 08 MARÇ 2011

HANDBOL CADET FEMENÍ:  C.H.IGUALADA  22 - ACLE GUISSONA 21

Partit jugat el dijous 3-03-2011 al pavelló d’ Igualada. Partit aplaçat  de la segona fase de la lliga federada d’ handbol. Partit molt emocionant amb un parcial a la primera part de 10 a 11 per les de Guissona i a la segona part de 12 a 10 per les de Igualada. Un partit molt igualat i emocionant fins l’ últim minut .

Alineació:
C.H.IGUALADA: Anna Vazquez, Marina Jot, Júlia Estany, Anna Font, Jordina Marsal, Nora Muñoz, Miriam Pla, Jana Sendra, Ainoa Garcia, Judit Gòmez, Elena Marquez, Berta Calzada i Mar Samper.

ACLE GUISSONA: Irene Guim, Marina Raluy, Erica Valero, Marta Santesmases, Farners Dalmases, Sara Kammach, Aina Farres i Oksana Fasenko.

HANDBOL FEMENÍ: ACLE GUISSONA  21  -  H.SANT CUGAT   32

Partit jugat el diumenge 6.03.2011 a les 12h. al pavelló de Guissona.  Tot i la baixa de la portera Judit Bosch van plantar cara a les visitants , i van fer un parcial la primera part de 8 a 16 i ja la segona part ,amb la reacció de les locals, el parcial va ser de 13 a 14. Màxima golejadora del Sant Cugat ,Berta Madueño amb 11 gols i pel Guissona, Erica Valero amb 7 gols.

Alineació:
ACLE GUISSONA: Irene Guim (1), Marina Raluy (4), Erica Valero (7), Marta Santesmases (3), Farners Dalmases (4), Sara Kammach (2),  Aina Farres i Oksana Fasenko.

C.H.SANT CUGAT:  Alba Vivancos, Judit Escribano (1), Anna Gassot (9), Joana Roca (3), Julia Campins (3), Berta Madueño (11), Sonia Roma (3) i Janna Pazacolli.

HANDBOL CADET MASCULÍ: ACLE GUISSONA 29  C.H.IGUALADA 35

Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge 6.03.2011 a les 11h. del matí. A punt van estar els de Guissona de donar la sorpresa. Amb un parcial a la primera part de 15 a 13 pels locals, van veure com l’ Igualada a la segona part va reaccionar i van fer un parcial a la segona part de 10 a 22. El cansament dels locals els va passar factura . Partit amb molta agressivitat i gran ritme de joc que va tenir com a màxim golejador, per l’ Igualada amb 9 gols Jordi Villarubias i pel Guissona Roger Rull amb 7 gols.

Alineació:
ACLE GUISSONA: Roger Rull (7), Josep Santesmases (6), Roger Pijuan (6), Gerard Majoral, Albert Gomez, Aleix Gomez, Jonathan Diaz, Daniel Galan , Kevin Diaz (5), Oriol Andres (5) i Cristian Perez (2).