Els partits del cap de setmana

Resum dels partits de futbol i handbol del cap de setmana

DIJOUS 17 MARÇ 2011

HANDBOL CADET FEMENÍ:  ASCÓ  C.H. 12- ACLE GUISSONA  16

Partit jugat al Pavelló municipal d’ Ascó  el dissabte 12/03/2011 a  les 12 hores. Bon partit de les de Guissona que han aconseguit una victòria molt important a Flix Amb un parcial a la primera part de 5 a 9 i a la segona part de 7 a 7, el partit s'ha viscut amb molta tensió fins a l’ últim minut.

Alineació :

ACLE Guissona: Judith Bosch, Irene Guim, Marina Rajoy, Erica Valero, Oksana Fesenko, Berta Graells, Marta Santesmases, Sara Kammach, Aina Farres i Farners Dalmases.

ASCÓ C.H.  Laura Fuertes, Judith gutierrez, Joana Cliville, Paula Martinez, Nuria Ayala, Rosa Guiu, Sara Maniesa i Olga Pena.

FUTBOL SALA A GUISSONA  ALEVI MASCULÍ:  ACLE GUISSONA 5 -  ALCARRAS F.S. 2

Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 12/03/2011 a les 10h. del matí. Partit molt disputat amb alternances al marcador , gran joc desplegat per l’ Alcarràs que l’ ofici del Guissona va saber aguantar  per poder guanyar el partit. Màxims golejadors pel Guissona Sergio Jimenez i Svyatoslav Boumustruck  amb 2 gols cadascun.

Alineació:
ACLE Guissona:Ferran Gonzalez, Sergio Jimenez (2), David Medina, Josep Puig, Svyatoslav Boumustruck (2), Xavier Millanes, Roger Caixal (1), Ian Parra, Alexandre Mihai i Plamen Kostov.

ALCARRAS F.S.: Josep Torreoliart, Cristian Hernandez (1), Toni Gomes, Marc Palau (1), Joan Badia, Jordi Calvet, Olilanu Razyan, Damia Escarp i Alex Hernandez.


CADET MASCULÍ: ACLE GUISSONA  5 - VEDRUNA  BALAGUER C.E.  4

Partit jugat al pavelló de Guissona a les 11,15h. Espectacular remuntada dels locals que amb un marcador en contra a la primera part van saber guanyar el partit. Un partit amb el  joc molt igualat a la pista i amb moles bones jugades. Cal destacar a Oriol López, del Guissona, que amb 3 gols va ser el màxim golejador i va estar decisiu per la victòria local.

Alineació:
ACLE GUISSONA: Joel Carmona, Gerard Majoral, Ignasi Baeta (1), Aleix Andres (1), Arnau Hernandes, Vitaly Urbayinets, Carles Rull, Marc Sanges, Iker Matarredona, Oriol Lopez (3) i Jordi Garcia.

VEDRUNA BALAGUER C.E.: Caparros Delgado, Angel Cortes, Ignassi  Guillem, Oeofrey Viola, Alfonso Martinez, Daniel Babon, Pol Siso i Santi Font.

JUVENIL MASCULÍ: ACLE GUISSONA 4  - BALAGUER C.F 12


Partit jugat al pavelló de Guissona a les 12:30 h. Domini absolut del Balaguer que no ha donat opcions a un Guissona que no ha sabut estar al partit . Màxim golejador, Ignasi Tuset pel Balaguer amb 5 gols.

Alineació
ACLE Guissona:Oriol Trill, Joel Cuñat, Sergi Cabo (1), Marwan Kammach (1), Enna Larabass , Josep Antonijoan (1), Fran Blanco (1), Martin Ivanov, Oriol Lopez, Gerard Majoral i Julio Quijano.

BALAGUER C.F. Robert Daviu, Pau Mateu (4), Otomane El Allali (2), Ignasi Tuset (5), Carles Utge (1), Roger Bureu i Oriol Tabbis.


TROBADA PRE-BENJAMI DE FUTBOL SALA
L’ equip Prebenjami de l’ ACLE Guissona va participar el diumenge 13-3-2011 a la trobada organitzada pel F.S. Tàrrega i la Federació de futbol sala a Tàrrega . Una matinal amb la participació de 5 equips de la Província: F.S. Tàrrega, ACLE Guissona, E.F.S. Alta Segarra, Torres de Segre A.T.i F.S. Corbins.