Els partits del cap de setmana

partits de futbol sala i handbol disputats aquest cap de setmana

DIMARTS 22 MARÇ 2011

FUTBOL SALA  CADET MASCULÍ:  BALAGUER  2 - ACLE GUISSONA  5

Partit jugat al pavelló del Balaguer el dissabte 19.03.2011 a les 10:35  Bon partit dels de Guissona que van estar sempre per davant  al marcador. Màxim golejador, Oriol López amb 2 gols. Una important victòria pels de Guissona.

Al.lineació:
ACLE GUISSONA: Joel Carmona, Gerard Majoral, Ignasi Baeta (1), Aleix Andres , Arnau Hernandez (1), Vitaly Urbayinets (1), Carles Rull, Marc Sanges, Iker Matarredona, Oriol Lopez (2) , Jordi Garcia i Didac .

BALAGUER : Arnau Puigpelat, Aleix Castells, Kebar (1), Gerard, Adam Pubill, Xavier (1), Miquel Lopez i Alex Espejo.

HANDBOL INFANTIL FEMENÍ: ACLE GUISSONA 13 - V.DEL  CAMÍ  11

Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 19.03.2011 a les 10 del matí. Un partit que va començar amb el domini del Vilanova que va arribar a tenir una avantatge de 5 a 1 , però la reacció de les locals va fer que a la mitja part hi hagués un parcial de 5a 5. A la segona part, l’ encert de les locals amb un parcial de 8 a 6 els va donar el partit.  Màximes golejadores: pel Guissona, Irene Cruzeiro i pel Vilanova, Míriam Gonzalez amb 7 gols cadascuna.

Alineació:
ACLE GUISSONA : Gloria Lobo, Lluïsa Rull (I2), Miriam Regue (3), Irene Couceiro (7), Laia Espinagosa, Anna Sole, Clara Guim (1), Sara Areny, Mireia Goma i Meritxel Perez.

V. Del Camí:  Aida, Henela Bustot (2), Aida Nisa, Miriam Gonzalez(7), Anna Berrocal , Andrea Egea (1), Aixa Jorba, Cristina Caballero, Xenia Martínez i Marta Barranies.

CADET MASCULI: ACLE GUISSONA 21 - SANT MARTI BORAMAR  37

Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 19.03.2011 a les 11.30 h. No van poder fer res els de Guissona davant un equip més potent i amb jugadors de gran estatura. Una primera part on els locals no van poder parar a la defensa , amb un parcial en aquesta part de 18 a 8 pels visitants Ja a la segona part ,amb un parcial de 19 a  13, els locals van estar més encertats en defensa. Màxim golejadors: pel San Martí,  Pau Marine amb 10 gols i pel Guissona, Roger Pijuan amb 9 .

Alineació:

ACLE GUISSONA: Gerard Majora, Cristian Perez (1), Daniel Galan , Jonathan Diaz, Josep Santesmases (1), Oriol Andres (3), Aleix Gomez, Roger Rull (4), Albert Gomez, Kevin Diaz (3) i Roger Pijuan (9).

SANT MARTI VORAMAR: Adria Robles, Oscar Vicenç (1), Marc Ortega (5), Kensei Kiisu (3), Eric Hervas, Marco Cones (8), Albert Fons (5), Pau Marine (10), Jorge Luis Cuadros (2), Jaume Martin i Jordi Izquierdo (3).

CADET FEMENI: ACLE GUISSONA 21 - CARDEDEU  21

Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 19.03.2011 a les 19h. Primera part amb un resultat de 12 a 11 per les locals, que a la segona part no van poder aguantar l’ avantatge amb un parcial de 10 a 9 pel Cardedeu. Bon partit de les locals . Màximes golejadores: pel Guissona, Berta Graells amb 8 gols i pel Cardedeu, Judti Illa amb 8 gols .

Alineació:

ACLE GUISSONA: Judith Bosch, Irene Guim, Marina Raluy (1), Erica Valero (5), Marta Santesmases (2), Farners Dalmases (1), Sara Kammach (2), Aina Farres (2), Berta Graells (8) i Oksana Fesenko.

CARDEDEU HANDBOL: Elvira Cabot, Silvia Garcia (5), Judit Illa (8), Anna Martin (1), Berta Navarro (2), Alba Valls (1), Nuria Martinez (29, Esther Gonzalez (2) i Marina Mayoral.

INFANTIL FEMENÍ : ACLE GUISSONA 10 - VILANOVA DEL CAMI B  9

Partit jugat al pavelló del vilanova el diumenge 20/08/2011 a les 10:30h, un partit que estava ajornat.  La primera part va estar dominada per les de Vilanova que van aconseguir un parcial de 7 a 5. A la segona part hi va haver una reacció de les de Guissona que es van imposar per 5 a 2.

Alineació:

ACLE GUISSONA : Gloria Lobo, Lluïsa Rull , Miriam Regue  Irene Couceiro, Laia Espinagosa, Anna Sole, Clara Guim, Sara Areny  i Meritxel Perez

VILANOVA DEL CAMI B: Andrea Arias, Irene Lozano, Noemi Delgado, Raquel Manzano, Lina Holgado, Eva Bernal, Anouk Marquez, Beatriz Lozano i Mireia Lorente.