Els partits del cap de setmana

informació sobre tennis taula, futbol sala i handbol

DIMARTS 12 ABRIL 2011

Territorial Tennis Taula a les Borges Blanques el dissabte 9.4.2011. Bon paper dels esportistes de l’ ACLE Guissona que van anar amb 9 esportistes a participar-hi. Classificacions:

- infantil masculi segon classificat Arnau Pérez Gomà
- cadet masculi segon calssificat Oriol Andres Moreno
- per equips, cadet masculi primer classificat (equip format per Arnau Pérez i Héctor Jimenez)
- quarts, Aleix Andrés i Jaume Mercader.


FUTBOL SALA CADET MASCULÍ: ACLE GUISSONA 8 - TORRES DE SEGRE  4

Partit jugat al pavelló de Torres de Segre el dissabte 9.4.2011 a les 10:30h. Partit dominat pels jugadors de l’ ACLE Guissona en tot moment. Màxim golejador Jordi Garcia del Guissona amb 5 gols.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral, Arnau Hernandez, David Cuadros, Vitaly Ukbayinets, Marc Sanges, Jordi Garcia (5), Iker Matarredona, Francesc Peña i Oriol Lopez (3).
TORRES DE SEGRE: Jaume Font, Aleix Sentis, Aleix Fililla (2), Joel Morell i Raul Olivera (2).


FUTBOL SALA INFANTIL MASCULÍ: ACLE GUISSONA 0 -LAGUNA “B”  2

Partit jugat al pavelló de Guissona al dissabte 9.4.2011 a les 12:15h. Partit igualat on els locals no van estar encertats davant la porteria contraria. Els visitants van saber fer efectives les ocasions de gol.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Igansi Torrell, Maxench Lourarne, Roger Caixal,  Pablo Quijano, Pedro Torrado, Andreu Sorin, Jordan Aparicio, Vasil Kostov, Sergi, Andrei, Eric Fischer i Idoia Pujades.
LAGUNA “B”: Marc Requena, Aaron Caragol, Arnau Vallverdu, Mario (1), Miquel Torrente, Bryan (1), Cristian Videz, Xavier Contrado, Yebag Leoni i Cristiaa,

FUTBOL SALA JUVENIL MASCULÍ: ACLE GUISSONA 3-  ANDORRA F.S. 5

Partit jugat al pavelló d’ Andorra el 09-04-2011. Una primera part on els locals van tenir més oportunitats que els guissonesos. La primera part va tenir un resultat d'1-1 . A la segona part ,els locals ,amb un joc dur , es van anvaçar 2-1, fins que els de Guissona van aconseguir  l’ empat un parell de minuts després. La reacció dels locals va portar el marcador a 4 a 2 , aconseguint arribar a 4 a 3. Els de Guissona no van  saber aprofitar les ocasions de gol i amb la lesió del seu jugador Martin els locals van rematar el partit amb un 5 a 3.

ACLE GUISSONA:
Oriol Trill. Joel Cuñat (1), Sergi Cabo (1), Kammaxh Marwan (1), Enna Larabass, Josep Antonijoan , Fran Blanco , Martin Ivanov, Julio Quijano .


HANDBOL INFANTIL FEMENI: ACLE GUISSONA 8 - VILANOVA DEL CAMÍ 7

Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge 10.04.2011 a les 10 del matí.  Partit molt igualat en tot moment . Parcial la primera part de 6 a 4 per les locals. I la segona part de 2 a 3 per les de Vilanova. Màxima golejadora del Guissona, Clara Guim i Irene Couceiro amb 3 gols cadascuna.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Laia Espinagosa (1), Mireia Goma, Clara Guim (3), Irene Couceiro (3), Miriam Regue, Lluisa Farran (1) i Sara Areny.
VILANOVA DEL CAMÍ: Gina Holgado, Laia Castaño, Dara Delgado, Andrea Arnis, Raquel Manzano, Irene Lozano, Beatriz Lozano, Miriam Lorente, Nolai Delgado, Marquez i Eva Bernal.


HANDBOL CADET MASCULÍ: ACLE GUISSONA 19 - LA SALLE BONANOVA 34

Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge 10.04.11 a les 11,30 h. Un parcial la primera part de 9 a 20 pels de la Salle que van dominar en tot moment, ja a la segona un parcial de 10 a 14 , els locals van estar més encertats a porteria . Màxim golejador Albert Chamorro amb 13 gols de la Salle i pel Guissona Oriol Andres amb 7 gols.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Josep Santesmases (5), Jordi Segura (1), Gerard Majoral, Kevin Diaz (4), Oriol Andres (7), Albert Gomez , Aleix Gomez (2), Jonathan Diaz i Daniel Galan.
LA SALLE BONANOVA: Arnau Curero (3), Francesc Altadill (2), Pablo Estañol (1), Albert Chamorro (13), Raul Fortunyo (5), Josep Adami (1), Marc Tarrats (5), Oscar Gallardo, Adaria Basella (4) i Guillermo Fernandez.