Els partits d'handbol del cap de setmana

Dissabte 31 d’ octubre al pavelló de Guissona van jugar partits de la lliga federada infantil .

DILLUNS 02 NOVEMBRE 2009

Dissabte 31 d’ octubre al pavelló de Guissona van jugar partit de la lliga federada infantil .

PARTIT INFANTIL MASCULÍ

ACLE GUISSONA 30   REMOSA SURIA 24

A les 11 del matí va començar el partit entre el Súria i el Guissona ,  amb un resultat la primera part de 14 a 8 pels locals i una segona part amb un parcial de 16 a 16. La primera part va dominar el joc els locals ja a la segona part els de Súria van aguantar molt be i van fer patir als de Guissona amb un bon joc .
Destacar pel Guissona a Roger Rull amb 12 gols i Marc Goma amb 6 . Per l’ equip visitant Nacho Burgos amb 6 gols i Alex Paus amb 5.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Ignasi Torrell, Aleix Andrés, Jordi Segura (1), Marc Goma (6), Roger Pijuan (4), Aleix Gómez (2), Roger Rull (12), Josep Santesmases (3), Albert Gómez (2),.

REMOSA SÚRIA: Victor Rodríguez (2), Nacho Burgos (6), Daniel Diaz, Ricard Piqué (3), Aleix Bausfills (1), Francesc Auguets, Aleix Paus (5), Jordi Rodríguez (1), Eric Plaza, Albert Tallant (5) i Guillem Giménez (1).

INFANTIL FEMENÍ

ACLE GUISSONA 13        H. IGUALADA ATLETIC 21

A les 12 va començar el primer partit de lliga de l’ equip Infantil Femení amb un potent equip de l’ Igualada que va estar superior a la pista amb tot el partit. Les de Guissona amb una actuació excel·lent d’ Erica Valero que va marcar 9 gols tot i no esta al 100% , ja que surt d’uns lesió al genoll. Amb un equip amb 3 jugadores Alevins i no comptar amb una porteria forta les locals és van defensar i van plantar cara a l’ Igualada que va tenir com a màxima golejadora a Elena Minguez amb 10 gols.

Alineació:

ACLE GUISSONA: Irene Guim, Marta Santesmases (1), Erica Valero (9), Berta Graells (2), Farners Dalmases (1), Marina Raluy, Sara Kammach, Gloria Lobo, Anna Solé i Clara Guim.

H. IGUALADA ATLÈTIC: Míriam Pla, Elena Minguez (10), Berta Rizo (4), Anna Vilarrubia (2), Anna Font (1), Mar Santper (1), Julia Closa, Anna Vázquez, Imma Pach (2) i Berta Calzada (1).