Els petits de Guissona s'introdueixen al món casteller.

Sota el títol “Coneixem els margeners!” aquest setmana el Pla Educatiu d’Entorn amb el suport dels Margeners de Guissona i els centres educatius de la vila han portat a terme una nova activitat. Durant la visita al local dels Margeners els més agosarats van aixecar algun pilar i han fet alguna prova d’equilibri. La iniciativa és molt ben valorada tant pels Margeners de Guissona com pels centres educatius. A veure si d’aquesta activitat en surt algun nou anxaneta!

DIMECRES 24 FEBRER 2016

Dimecres, 24 de febrer.

 

Els petits de Guissona s'introdueixen al món casteller.

 

Guissona.- Sota el títol “Coneixem els margeners!” aquest setmana el Pla Educatiu d’Entorn amb el suport dels Margeners de Guissona i els centres educatius de la vila han portat a terme una nova activitat.

Amb l’objectiu constant de promoure el treball en xarxa entre entitats de la vila i centres educatius, el Pla d’Entorn ha organitzat dos grups en els quals s’han barrejat alumnes de P5 dels tres centres educatius de Guissona – Fedac Guissona, Escola Ramon Faus i Esteve i Escola Ramon Estadella – i s’han traslladat al local dels Margeners de Guissona, on a més de conèixer el seu espai d’assaig, han rebut nocions bàsiques sobre el món casteller i sobre la colla castellera de la nostra vila Els Margeners de Guissona.

Durant la visita al local dels Margeners els més agosarats van aixecar algun pilar i han fet alguna prova d’equilibri. La iniciativa és molt ben valorada tant pels Margeners de Guissona com pels centres educatius. A veure si d’aquesta activitat en surt algun nou anxaneta!


  

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat