El pilot de Guissona, Benet Gomez Subarroca es fa amb el subcampionat d’espanya en el darrer dia de cursa

Cap de setmana 1 i 2 de novembre s’ha disputat la darrera prova del Campionat d’Espanya d’ enduro.

DIMECRES 06 NOVEMBRE 2013

Cap de setmana 1 i 2 de novembre  s’ha disputat la darrera prova del Campionat d’Espanya d’ enduro.

La temporada ha finalitzat.

Els pilot de Guissona, Benet Gomez Subarroca es fa amb el subcampionat d’espanya en el darrer dia de cursa amb victoria en la seva categoría, 125 sots-21 i un gran 2on. Lloc en categoría absoluta junior despres de dominar tota la jornada fins el darrer tram on va patir una caiguda a causa del pilot  xilè Diego Rojas, de l’equip Gas-Gas, qui va guanyar la cursa despres d’aquesta acció.

La temporada ha estat llarga i molt competida en la categoría,  el Benet amb la seva Ktm,  ha anat de menys a mes i despres del bon resultat a la prova española puntuable pel campionat del mon, on va assolir un nové lloc molt treballat, li va donar un gir al seu nivel que va confirmar amb una  gran victoria a la prova de Galicia, totplegat  li ha fet aconseguir bons punts al campionat que sumats al resultat d’aquest cap de setmana han donat  aquesta segona posición final, que de no ser per la prova de Valverde del camino on no va poder puntuar, podría haver estat millor.

El titol ha anat a mans d’altre pilot lleidatà, el jove  Jordi Quer qui tambe ha fet una temporada fantástica demostrant la seva progressió aquesta temporada dins l’equip Husqvarna.

 

La cursa aquest cap de setmana ha estat molt complicada a causa de la pols i la mala organització que va fer que el primer dia els pilots estiguesin  al punt de plantar-se i no correr per la perillositat dels trams, l’organització els va variar i va anar endevant la cursa.