ELS PLANS EDUCATIUS DE GUISSONA I CERVERA S'UNEIXEN PER SEGON ANY CONSECUTIU EN UN PROJECTE CONJUNT; L'ESCOLA DE FAMÍLIES

Aquesta iniciativa permetrà que les famílies de Cervera, de Guissona i de de la resta de centres educatius de la comarca puguin gaudir de conferències de qualitat que tracten temàtiques d'interès proposades per les famílies d'ambdós municipis: educació afectiva i sexual, alimentació saludable, noves tecnologies, etc.

DIMARTS 26 OCTUBRE 2021

 

 

Aquesta iniciativa permetrà que les famílies de Cervera, de Guissona i de de la resta de centres educatius de la comarca puguin gaudir de conferències de qualitat que tracten temàtiques d'interès proposades per les famílies d'ambdós municipis: educació afectiva i sexual, alimentació saludable, noves tecnologies, etc. 

La primera xerrada, "Límits i ràbia", a càrrec de la psicòloga, psicoterapeuta i escriptora Elisenda Pascual, es durà a terme en format virtual el proper dimecres 10 de novembre a les 18.30 h. Seguidament, amb una freqüència mensual i de febrer fins a maig, esdevindran la resta de conferències programades, amb ponents reconeguts com: el coach i comunicador Joan Carles Folia; la mediàtica metgessa especialitzada en nutrició i dietètica Montserrat Folch; la sexòloga youtuber Isabel Duque, més coneguda com Psicowoman, i el metge i sexòleg Santiago Frago. 

Per participar a les conferències caldrà formular inscripció prèvia, a través dels enllaços i dels codis QR que s'aniran divulgant. També es podrà accedir a tota la informació a través de les pàgines web dels dos ajuntaments (http://www.guissona.cathttps://www.cervera.cat).

Amb aquesta proposta, els plans educatius d'entorn de Cervera i Guissona pretenen donar eines per a una criança positiva amb la intenció de crear xarxa i donar suport en el dia i dia de les famílies.

Inscripció a la primera xerrada: https://forms.gle/bLp5eU4siZPZNzm86