ELS PREMIS JORDI PÀMIAS ARRIBEN A L’ESCOLA

Durant aquesta setmana l’Ajuntament de Guissona ha fet l’entrega dels premis Jordi Pàmias infantil i juvenil als centres educatius de la vila.

DIJOUS 22 ABRIL 2021

 

Durant aquesta setmana l’Ajuntament de Guissona ha fet l’entrega dels premis Jordi Pàmias infantil i juvenil als centres educatius de la vila.

Normalment,  Guissona feia un acte institucional en el que hi participaven tots els guanyadors i guanyadores i les seves famílies a més de les autoritats municipals i el mateix Jordi Pàmias. En aquesta edició la pandèmia ha obligat el trasllat de regidors i regidores, així com del mateix Alcalde, als centres educatius de la vila per repartir-se l’entrega de premis. Els polítics han entrat a les aules donant el primer, segon i tercer premi a cada grup classe.

Enguany el premi Jordi Pàmias arriba a la 18a edició i hi participa tot l’alumnat de primària i els alumnes de primer i tercer d’ESO i primer de batxillerat, en total en aquesta edició s’han donat 57 premis.

Els premiats són obsequiats amb un llibre, enguany sota el títol POEMES DES DE IESSO que inclou la publicació integra dels 57 poemes guanyadors, així com amb un xec regal per comprar al comerç de Guissona i un diploma commemoratiu.

Des dels centres educatius s’ha agraït aquesta entrega íntima en el marc del grup classe de la que també n’han pogut gaudir els companys i companyes que també havien presentat les seves obres en aquesta divuitena edició.

El premi pretén retre homenatge a l’il·lustre poeta nascut a Guissona i donar a conèixer la figura del poeta entre els més petits i amb aquesta excusa poder treballar la poesia al llarg de tota l’etapa educativa.

 

Guissona, 20 d’abril de 2021.