Els reis arriben amb autocar!

Aquest dimecres, a les 7 de la tarda la plaça de la plana estava plena de gom a gom, esperant l’arribada de Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient, que un any més ens han sorprès, arribant aquesta vegada amb un autocar de la companyia Solé-Grau, que portava reis, patges reials i tot el seguici de patges de la cavalcada.

DIVENDRES 07 GENER 2011

Cada vegada més, els guissonencs i les guissonenques es queden a Guissona per gaudir de la cavalcada de reis i molts veïns dels pobles propers a la nostra vila, venen i gaudeixen amb nosaltres de l’arribada dels reis mags.

Aquest dimecres, a les 7 de la tarda la plaça de la plana estava plena de gom a gom, esperant l’arribada de Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient, que un any més ens han sorprès, arribant aquesta vegada amb un autocar de la companyia Solé-Grau, que portava reis, patges reials i tot el seguici de patges de la cavalcada.

Després de que l’Alcalde entregués als reis la clau de la vila, cada rei s’ha situat a la seva carrossa i han començat el recorregut cap al carrer de les Guinguetes i els ravals bisbal i convent. Les carrosses dels reis anaven acompanyades de la dels carboners i de la dels regals i tota la cavalvada ha estat animada amb la música dels Un, dos, tres, kuà.

Després de la cavalcada els reis han fet el recorregut a peu pel carrer Fluvià i Botigues fins a la plaça major on van entrar a l’església per adorar al nen Jesús, a continuació es van traslladar a l’Ajuntament on després dels tradicionals discursos en els que es posa èmfasi a l’actualitat local, van fotografiar-se a la sala de plens amb els més petits.

El Consistori agraeix a l’Agrupament Escolta Bella Iesso, l’organització de la cavalcada.