ELS REIS ARRIBEN GUIATS PER FANALETS

La cavalcada de reis va iniciar-se puntualment a les 6 de la tarda amb l’enlairament de 45 fanalets al cel per part dels patges reials, amb l’objectiu de marcar el camí de Guissona a les 6 carrosses reials.

DILLUNS 06 GENER 2014

 La cavalcada de reis va iniciar-se puntualment a les 6 de la tarda amb l’enlairament de 45 fanalets al cel per part dels patges reials, amb l’objectiu de marcar el camí de Guissona a les carrosses reials.

Sis carrosses van arribar a Guissona, seguides per l’estrella: la del patge karim, la del Melcior, Gaspar i Baltasar, la dels carboners i la dels regals, tots acompanyats pel so de la xaranga Damm-er.

Un ambient festiu va acompanyar el seguici dels reis mags durant el seu recorregut amb carrosses, enguany, no es tiràvem caramels des de les carrosses sinó que els llençaven els patges que feien el recorregut a peu, amb l’objectiu d’evitar accidents.

La segona part del recorregut s’ha fet a peu, moment en el que els petits s’han pogut aproximar als Reis i saludar-los. Ses Magestats han entrat a l’església a adorar al nen Jesús abans de traslladar-se a l’Ajuntament per rebre la clau de la vila i fer el tradicional pregó.

Després del pregó els nens s’han pogut fotografiar amb Ses Magestats i aviat cap a casa, a dormir aviat per facilitar així la feina del repartiment de regals.

L’Ajuntament agraeix la tasca de coordinació de la cavalcada feta per en David Castellana amb el suport de l’Agrupament Escolta Bella Iesso i una setantena de voluntaris.