Els Reis ja han arribat a la nostra vila

Com per art de màgia, els Reis han aparegut enguany a la teulada de la Farinera i d'allí han baixat fent rappel fins a la plaça on els esperava un seguit de patges reials acompanyats pel patge Karim.

DIUMENGE 06 GENER 2013

 Mentre a la plaça dels Països Catalans s'explicava el conte del Jordi, un nen que acabava d'arribar a Guissona, un munt de patges reials, acompanyats pels Kuarboners, anaven arribant a la plaça prrocedents de diferents carrers de la nostra vila.

Més d'un centenar de patges s'han concentrat als baixos de la Farinera des d'on els Reis han aparegut per art de màgia, a la teulada de l'edifici, des d'aquí han descendit fent rappel i un cop a baix han pujat a les carrosses reials. 

Unes carrosses que enguany s'han vist acompanyades per la dels Kuarboners, la del carbó, la dels regals i la del patge Karim, un seguit de 7 carrosses que ha fet un recorregut pels carrers de la vila fins arribar a la zona peatonal, aquí els reis han fet un recorregut a peu, saludant als més petits. En aquest recorregut han passat per la plaça major, on han venerat la imatge del nen Jesús, acabant al balcó de l'Ajuntament, on l'Alcalde els ha fet entrega de la clau de la vila i els ha donat la benvinguda.

La regidoria de Cultura, organitzadora de l'acte, agraeix la col·laboració del Centre Excursionista Guissonenc, de l'Agrupament Escolta Bella Iesso, dels Bombers Voluntaris, dels Un, dos, tres, kuà, dels Kuartos de Segle i dels centenars de voluntaris que s'han implicat en la festa.