ELS REIS MAGS OMPLEN D’IL•LUSIÓ ELS CARRERS DE GUISSONA EN UNA LLUÏDA CAVALCADA

Melcior, Gaspar i Baltasar no van faltar a la seva cita a Guissona per protagonitzar la nit més màgica de l’any, amb l’objectiu d’encomanar il•lusió a tota la canalla de la vila.

DIMARTS 10 GENER 2023

Guissona ha ofert una rebuda a Ses Majestats en un recorregut curt, iniciant el seu recorregut amb carrosses a l’Avinguda Onze de setembre i fins al Portal de l’Àngel. La comitiva va arribar amb les seves carrosses, amb una rebuda amenitzada per les girafes de la mà de la productora Obsidiana.

Melcior, Gaspar i Baltasar no van faltar a la seva cita a Guissona per protagonitzar la nit més màgica de l’any, amb l’objectiu d’encomanar il•lusió a tota la canalla de la vila. Després que l’any passat s’optés per una cavalcada per carrers més amplis per no aglutinar molta gent, enguany s’ha recuperat el format tradicional i sense l’obligatorietat de dur mascareta i de guardar la distància d’un metre i mig entre persones.

Durant el seguici reial, els patges van repartir 300 kg de caramels sense gluten, aptes per a celíacs, i gràcies a la col•laboració de BonÀrea Agrupa, així com 40 kg de carbó.

Es van recuperar els tradicionals discursos dels Reis Mags d’Orient, en aquesta ocasió en un escenari ubicat davant de la façana de l’Ajuntament, a fi de ser més propers als infants de Guissona, i d’agilitzar les fotografies posteriors amb Ses Majestats. Melcior, Gaspar i Baltasar també van ser acompanyats pel patge Karim, i la patgessa Xumet. L’alcalde de Guissona Jaume Ars, acompanyat dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Guissona els va donar a benvinguda i els va lliurar la clau que obre totes les portes de les cases de Guissona.

Enguany, es va recuperar el lliurament posterior de paquets als domicilis. Els Kuartos 98 ha estat la comitiva encarregada d’organitzar l’esdeveniment amb suport de la Regidoria de Cultura i Festes de Guissona i la col•laboració de la brigada municipal, els Bombers Voluntaris, comerços i particulars.

 

 

Guissona, 10 de gener de 2023.