ELS VIGILANTS MUNICIPALS VISITEN L’ESCOLA RAMON FAUS

El passat mes de novembre, la classe de P5 de l'escola Ramon Faus de Guissona, anomenada la classe dels Policies, van rebre amb il·lusió i també amb una mica de respecte, a un dels vigilants municipals de la vila.

DIMECRES 20 DESEMBRE 2017

Guissona - novembre 2017

 

El passat mes de novembre, la classe de P5 de l'escola Ramon Faus de Guissona, anomenada la classe dels Policies, van rebre amb il·lusió i també amb una mica de respecte, a un dels vigilants municipals de la vila, que hi va anar per fer-los una xerrada informativa, i a la vegada respondre totes les preguntes que els nens i nenes, amb molta il·lusió, li havien preparat.

El vigilant va descriure una classe molt treballadora, ja que amb la seva ajuda, anaven posant i traient l’equipament a un misteriós personatge dibuixat a la paret, segons les propostes de la professora.

Tots els alumes es van mostrar amb moltes ganes d’aprendre, les seves cares i mirades al vigilant explicant-los la complexitat de la seva feina, el dia a dia i els petits i grans problemes, va atraure tot l’interès de l’alumnat.

El vigilant va mostrar als alumnes tot el seu uniforme i equipament;  insígnies, escuts, etc. Van poder observar i tenir entre mans part d'aquest material; com la ràdio de comunicació amb emergències, el xiulet per regular el trànsit, la llibreta a on apunten els detalls i alguna coseta més. Tot i així s'ha de recalcar l'èxit que va tenir la gorra. També va fer un petit simulacre de com es regula la circulació.

A l’hora d'acomiadar-se i entremig de fortes abraçades, van comprometre's tots plegats a quedar un altre dia. Després de festes, seria un bon moment per conèixer algunes coses més de la vigilància  Municipal de la Vila. En la propera ocasió, sortiran al carrer a veure el vehicle Municipal, encendre les sirenes, faran voltar les llums blaves, pujaran i baixaran del cotxe... Segur que serà una altra jornada inoblidable pels més petits... i pels qui ja no ho son tant.