En DAVID FERNÀNDEZ VALLÉS i en JOAN ESCOLIES VIDAL, representants del Club Ciclista Guissona, han participat a la ANDALUSIA BIKE RACE

La seva participació ha estat molt satisfactòria, han assolit la 29a posició d’un total de 106 equips en la seva categoria.

DIMECRES 05 MARÇ 2014

En  DAVID FERNÀNDEZ VALLÉS i  en JOAN ESCOLIES VIDAL, representants del Club Ciclista Guissona, han participat a la ANDALUSIA BIKE RACE, una  cursa en equips de 2 persones que consta de 6 etapes, amb un total de 400 Km i 10.800 m de desnivell positiu. La seva participació ha estat molt satisfactòria, han assolit la 29a posició d’un total de 106 equips en la seva categoria, màster 30, amb un temps total de 24h 29’ 06’’ a 06h 45’ 13’’ dels guanyadors de la prova. Felicitats a tots dos!

 

*Andalusia Bike Race ha tingut un marcat caràcter internacional, amb participants de fins a 24 nacionalitats que hi han assistit en aquesta edició. És en l'actualitat una de les tres úniques curses al món (i única a Espanya) qualificades com a proves de MTB per etapes de 1a categoria per la UCI (Unió Ciclista Internacional).