ENERGIA I DISSENY RENOVAT AL CASAL JOVE L'ESCORXADOR DE GUISSONA

Després de tres anys de funcionament i un cop feta la valoració de l'activitat portada a terme al Casal Jove, des de la regidoria de joventut de l'Ajuntament i amb l'objectiu adaptar el Casal Jove a les necessitats d'aquesta població s'ha decidit fer un replantejament de l'espai.

DIMARTS 20 OCTUBRE 2015

Dimarts 20 d’octubre.

 

ENERGIA I DISSENY RENOVAT AL CASAL JOVE L'ESCORXADOR DE GUISSONA

Guissona.- Després de tres anys de funcionament i un cop feta la valoració de l'activitat portada a terme al Casal Jove, des de la regidoria de joventut de l'Ajuntament i amb l'objectiu adaptar el Casal Jove a les necessitats d'aquesta població s'ha decidit fer un replantejament de l'espai. Per una banda, a escala estètica i organitzatiu, el Casal Jove s'ha repintat i redissenyat interiorment, fent-lo més atractiu a la població jove, perquè esdevingui espai de trobada i d'interrelació dels joves de secundària, deixant una mica més de banda, l'objectiu d'activitats dirigides, tallers, que no acabava d'enganxar a aquest grup poblacional.

A més, s'ha configurat l'horari d'obertura, essent divendres i dissabtes de 19 a 23 h, essent una alternativa al lleure de la població jove de la vila, que encara no té accés als pubs i altres alternatives fora de la vila.

El Casal Jove com a espai més de lleure acollirà sessions de cinema, tallers i activitats obertes, campionats de jocs de taula, de ping-pong, i a més d'alguna xerrada, com la prevista pel proper 13 de novembre per presentar el programa de garantia juvenil.

Les activitats estrella del Casal Jove pels dies vinents al Casal Jove és el Túnel del Terror el dia 31 d'octubre i la Marató de Cinema de Terror, el 6 de novembre.

  

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Claustre Oliveres i Carlota Bartra. 

premsa@guissona.cat