Ensenyament ha iniciat un cicle formatiu del nou FP dual amb la Corporació Alimentària Guissona

Es tracta del cicle formatiu de grau superior de processos i qualitat en la indústria alimentària, que s'impartirà a l'Institut de Guissona amb la implicació de la regidoria d’educació de l’Ajuntament en la promoció d’aquest cicle formatiu.

DIMARTS 18 SETEMBRE 2012

Ensenyament ha iniciat un cicle formatiu del nou FP dual amb la Corporació Alimentària Guissona


Es tracta del cicle formatiu de grau superior de processos i qualitat en la indústria alimentària, que s'impartirà a l'Institut de Guissona.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va signar el conveni corresponent amb el president de la Corporació Alimentària Guissona, Jaume Alzina.

El Departament d'Ensenyament i la Corporació Alimentària Guissona han acordat posar en marxa un cicle formatiu en la nova modalitat de formació dual, que serà el corresponent al grau superior de processos i qualitat en la indústria, i que s'impartirà a l'Institut de Guissona a partir del curs vinent. La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va signar divendres passat, 11 de maig, el conveni corresponent a aquest acord amb el president de la Corporació Alimentària Guissona, Jaume Alzina. 

La Corporació Alimentària Guissona oferirà estades a l'empresa a través de la formació en alternança i amb formació dual, mitjançant contractes laborals o beques als alumnes d'aquest cicle formatiu perquè puguin compaginar els estudis amb una feina durant el cicle. L'empresa també facilitarà les instal·lacions perquè l'alumnat i el professorat hi puguin cursar part del cicle formatiu.

L'objectiu del cicle és formar persones en el camp professional de les indústries alimentàries, respondre a les necessitats de personal qualificat i millorar la qualificació professional del personal treballador de la Corporació Alimentària Guissona.

Amb aquest conveni el Departament d'Ensenyament vol desenvolupar l'oferta de formació professional per donar una resposta de professionalització dinàmica i adaptada a les necessitats socials i econòmiques del moment actual i de cada territori. És per això que es volen desenvolupar ofertes formatives ajustades a les competències professionals demandades pel sistema productiu.