En el Dia mundial de l'aigua, s'han entregat els premis del II concurs de fotografies d’aigua

Dins els actes de commemorarió del Dia Mundial de l'Aigua, aquest dimarts 22 de març, s'ha llegit el veredicte del jurat del II concurs de fotografies d’aigua

DIMECRES 23 MARÇ 2011

Aquest dimarts 22 de març se celebra arreu del món el DIA DE L’AIGUA.

La vila de Guissona s’uneix als actes que es fan en celebració del DIA INTERNACIONAL DE L’AIGUA amb un conjunt d’activitats, entre d’altres el II concurs de fotografies d’aigua, convocat des de la regidoria de Medi Ambient, i que s’ha tancat amb un total de 75 obres presentades, exposades fins el 02 d’abril al vestíbul de l’Ajuntament. El jurat del concurs, format per Glòria Sala, Elisenda Andreu, Josep Maria Santesmasses, Josefina Miralles i la regidora Rosa Mas, ha volgut expressar la dificultat de l’elecció per l’alt nivell i el gran nombre de participants, i ha comunicat que els guanyadors del concurs han estat: amb el primer premi, Jaume Charles Bernis, amb la fotografia “Flysh”; amb el segon premi, Núria Cercós amb “Fractals” i el tercer premi és per Eva Guasch amb “Després de la tempesta”. La valoració popular es donarà a conèixer el proper dijous, 31 de març.

Completarà les activitats entorn al DIA DE L’AIGUA l’actuació Apa-li família, avui és el dia de l’aigua! que es realitzarà diumenge 27 de març a les 13.00 h. a la Plaça major de la vila.