ENTREGA DE PREMIS DELS CONCURSOS #GUISSONAMES I #MERCATROMA2016 DE L’ANY 2016

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2016, el passat dissabte 17 de setembre, es va fer entrega, al Museu de Guissona, dels premis dels dos concursos de fotografia que l'Oficina de Turisme de Guissona, amb la col•laboració del Museu i l'Ajuntament ha organitzat.

DILLUNS 19 SETEMBRE 2016

Dilluns, 19 de setebre. 

 

ENTREGA DE PREMIS DELS CONCURSOS #GUISSONAMES I #MERCATROMA2016 DE L’ANY 2016

 

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2016, el passat dissabte 17 de setembre, es va fer entrega, al Museu de Guissona, dels premis dels dos concursos de fotografia que l'Oficina de Turisme de Guissona, amb la col·laboració del Museu i l'Ajuntament ha organitzat.


Un és el concurs del Mercat Romà, en el qual hi participaven totes les fotografies penjades a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #mercatroma2016. Hi participaven un total de 140 fotografies i els dos premiats van ser:


Miquel Gomà va obtenir el segon premi i Cesc Camí el primer amb la fotografia "Heavy metal".

 

 

    


D'altra banda, l'altre concurs és el #Guissonames, el concurs turístic que ja fa quatre anys que es realitza sempre amb l'acompanyament d'un objecte promocional. Enguany la protagonista ha estat una cantimplora que els participants han fotografiat en més de 100 vegades a diferents punts del món.


La guanyadora del concurs ha estat Rosa Mas, amb la foto "Cantimplora a Berlín", el segon premi se l'endut la Mar Pueyo amb la imatge de la cantimplora a Tavascan i el tercer premi ha estat per la Tere Maestro i la seva cantimplora viatgera a Vic. 

 

  

 

A més, també s'ha donat el premi a la fotografia que més reaccions positives, en forma de "m'agrada", havia rebut a Instagram i ha estat la Tere Maestro per la instantània de la cantimplora a Vic amb reflex.

 

El dia de celebració de les Jornades Europees del Patrimoni es va completar amb una visita guiada al patrimoni arqueològic de Guissona, en la qual van participar una trentena de persones.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL

Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat