Es comença a preparar la jornada intercultural COLORS

El passat, dimarts, 30 de març a l’Espai Fassina de Guissona es va portar a terme una sessió participativa amb les entitats de Guissona, amb l’objectiu de promoure la jornada intercultural COLORS, que tindrà lloc el proper 22 de maig.

DIJOUS 01 ABRIL 2010


El passat, dimarts, 30 de març a l’Espai Fassina de Guissona es va portar a terme una sessió participativa, dinamitzada per un representat dels Serveis Territorials de Joventut,  amb les entitats de Guissona, amb l’objectiu de promoure la jornada intercultural COLORS, que tindrà lloc el proper 22 de maig.

L’Ajuntament de Guissona ha promogut aquesta reunió d’entitats amb l’objectiu d’organitzar la festa COLORS, com una activitat participativa, implicant-hi colles, entitats i grups de joves. La festa es preveu pel proper dissabte 22 de maig de 2010.

Aquesta trobada, promoguda per la regidoria de joventut,amb el suport de la d’educació i de l’àrea d’immigració pretén que la jornada intercultural COLORS esdevingui un punt de trobada de les entitats, un espai de treball conjunt i d’intercanvi, que també serveixi per donar a conèixer la diversitat cultural de la vila.

Les entitats i associacions participants es van mostrar molt predisposades en col•laborar i promoure activitats, familiars, per a nens i nenes i per a joves. D’acord amb això, es preveu una altra trobada d’entitats, el proper divendres 9 d’abril per posar fil a l’agulla i seguir treballant en l’organització de COLORS.