ES CONSOLIDA EL CARNAVAL DE GUISSONA

Guissona viu una fantàstica jornada de CARNAVAL amb propostes per a tots els gustos i per a totes les edats, que han fet que la població sortís al carrer i gaudís de tots els actes i activitats programades.

DIMECRES 01 MARÇ 2017

NOTA DE PREMSA. ES CONSOLIDA EL CARNAVAL DE GUISSONA

 

Gran èxit de totes les propostes de CARNAVAL d'aquest passat cap de setmana.

 

Guissona viu una fantàstica jornada de CARNAVAL amb propostes per a tots els gustos i per a totes les edats, que han fet que la població sortís al carrer i gaudís de tots els actes i activitats programades.

 

Les activitats estrella de dissabte al matí van ser la desfilada de disfresses infantils, amb una cinquantena de disfresses participants, obtenint el premi a la millor disfressa GUILLEM CASTELLA amb la disfressa a la conquesta de la independència, amb la que va guanyar una entrada al Tibidabo

 

 

EL concurs de truita de patates va comptar amb la participació de 5 entitats i colles, essent la truita guanyadora la presentada per l'Associació Gastronòmica LA MANDUCA que a més de patata i ceba, contenia un toc de pop, les altres truites van ser presentades pels Margeners fent homenatge als seus 10 anys fent castells, l'Associació de Dones Nèvia, els Bombers Voluntaris de Guissona i dos alumnes de l'Escola d'Hosteleria de Lleida.

 

 

El mati va estar amenitzat a càrrec del grup La Tresca i la Verdesca que ens van fer gaudir d'un molt bon matí de Carnaval.

La tarda s'inicià a 2/4 de 6 amb la concentració de comparses a la Rambla dels Segadors. 10 comparses i més de 250 participants, van animar els carrers de la vila fins a les 8 del vespre, una rua que ens traslladà a l'autèntic glamur venecià amb ELS EXTRAVIATTI DE VENÈCIA, comparsa guanyadora que s'emportà una nit en un alberg de la Xarxa d'Albergs de la Generalitat de Catalunya. El segon premi va ser per la comparsa KUARTOS 92 que ens van traslladar a una autèntica caseta de la FERIA D'ABRIL, i finalment, el tercer premi va ser pel grup THE GLAMS, que ens va portar els millors ritmes de les estrelles del rock.

 

 

Les comparses més multitudinàries van ser per L'ESTADELLA SOTA EL SOL DE VENÈCIA i TOTS SOM SUPERHEROIS, dues colles provinents de centres educatius (AMPA Escola Ramon Estadella i AMPA FEDAC Guissona, respectivament) dues colles amb més de noranta participants que van portar l'ambient familiar a la rua.

 

 

A més comparses com la dels Margeners de Guissona, que homenatjà el seu desè aniversari, la colla dels Kuartos 91, reconvertits en bestiar del 91, la colla Fauslític, de l'Escola Ramon Faus, que es traslladà a la prehistòria i altres colles com BODORRIO i TRUMPETATS, ens feren gaudir d'una fantàstica tarda de carnaval.

 

Després de la rua, tots els comparses tenien descompte de 2€ per sopar en un restaurant de la vila i després consumició gratuïta al pavelló on DJs Kuartos 92 i el grup de versions THE PATILLAS van amenitzar una fantàstica nit de disfresses que es va allargar fins a la matinada.

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn
Pl. Bisbe Benlloch, 1 · 25210 GUISSONA
Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat