Es crea la xarxa de museus de Lleida i l'Aran

El 18 de maig, dia internacional dels museus, es va procedir al Museu de Cervera a la signatura de l'acta de fundació de la Xarxa de Museus de Lleida i l'Aran. Forma part d'aquesta Xarxa el Museu Eduard Camps i Cava de Guissona.

DIMARTS 19 MAIG 2009

El 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, al Museu Comarcal de Cervera, es va procedir a la signatura de l'acta de fundació de la Xarxa de Museus de Lleida i l'Aran. Aquesta xarxa aglutina els següents museus locals de Lleida i l'Aran: l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, el Museu de la Noguera, el Museu Comarcal de Cervera, el Museu Diocesà i Comarcal de Solsona, el Musèu dera Val d'Aran, el Museu Comarcal de l'Urgell, el Museu de la Conca Dellà, el Museu de Lleida: diocesà i comarcal, el Museu diocesà de l'Urgell, el Museu d'Art Jaume Morera i el  Museu de Guissona Eduard Camps.

La finalitat d'aquesta xarxa és la de donar suport a la tasca de recerca, conservació, difusió i gestió del patrimoni cultural i natural que estan desenvolupant els museus de Lleida i l'Aran.

Fotografia: Museu Comarcal de Cervera