ES PREPARA LA SETMANA DE SANT JORDI A GUISSONA

La setmana del 19 al 24 d’abril, la regidoria de cultura ha programat diverses activitats entorn del món literari que complementaran la celebració de la diada de Sant Jordi.

DIMARTS 05 ABRIL 2022

 

La setmana del 19 al 24 d’abril, la regidoria de cultura ha programat diverses activitats entorn del món literari que complementaran la celebració de  la diada de Sant Jordi.

Aquest programa comptarà amb propostes per a totes les edats; un taller de lettering a càrrec de Jessica Ruiz; una sessió d’il•lustració i creativitat entorn el món del conte a càrrec de la il•lustradora Mercè Aranega, i una sessió destinada als més petits de fins a 5 anys a càrrec de la companyia Pam i pipa. Destaquem també el recital de Joan Massotkleiner i Anna Godoy, sota el títol POETES CLÀSSICS, l’espectacle itinerant Dragon ST a càrrec de JAM, l’actuació del 15è aniversari dels Margeners de Guissona i la presència del productor Tono Folguera a la presentació de la pel•lícula ‘Mediterraneo’, en el marc del Cicle Gaudí.

Com és costum per Sant Jordi, també hi haurà lloc per les noves publicacions.  Enguany es presentaran els llibres de Jaume Moya “De Carlinades a la Segarra Històrica”, Ramon Clèries  “La Segarra, terra de grans personatges” i Joan Fornsubirà “Temps era temps”.

Paral•lelament es farà la tradicional “Estesa de lectures”, que promou la recomanació de llibres entre l’alumnat dels centres educatius. A la Sala Grau Pujol, s’inaugurarà l’exposició amb part de l’obra gràfica de Josep Mª Grau que il•lustra els sonets publicats en el llibre de Joan Fornsubirà.

Com sempre, durant la jornada de Sant Jordi comptarem amb la venda de llibres i roses al llarg de l’eix comercial. Es presenta una setmana plena de cultura, d’activitats al carrer i de presentacions. Un munt de propostes per a tots els públics amb l’objectiu de gaudir al màxim d’aquest Sant Jordi a la nostra vila.

 

 

Guissona, 5 d’abril de 2022.