ES PRESENTA A GUISSONA EL LLIBRE “ENTRE TOTS FEM UNA HISTÒRIA”

El Pla Educatiu d’Entorn de Guissona presenta a la Biblioteca Municipal el llibre “Entre tots fem una història”, un llibre elaborat en base al treball portat a terme pels nens i nenes del Col·legi Mare de Déu del Roser i Ramon Faus i Esteve durant els cursos acadèmics 2008-2009 i 2009-2010.

DIJOUS 12 MAIG 2011

La base d’aquest recull de contes és una activitat portada a terme en els centres educatius durant el curs acadèmic 2008-2009 i 2009-2010 i que es continua portant a terme. Els nens i nenes s’emporten una llibreta a casa seva amb una frase, una història començada. Cada setmana un nen diferent s’emporta la llibreta, rellegeix la història començada i hi afegeix un nou paràgraf i una il•lustració, convertint un quadern en blanc en un recull de contes.

“Entre tots fem una història” recull deu contes escrits pels nens i nenes de l’Escola Mare de Déu del Roser i de l’Escola Ramon Faus i Esteve. Aquest recull s’ha presentat per part de la regidora d’educació Angelina Infante i de l’Inspector d’Educació, Ramon Castelló, aquest dijous, 12 de maig al matí a la Biblioteca de Guissona, davant dels nens i nenes que van elaborar les històries. El llibre ha estat dissenyat per la dissenyadora local Eva Guasch a partir de les il•lustracions dels nens i s’ha repartit entre més d’un centenar de nens i nenes, els autors dels textos.

La publicació d’aquest recull de contes ha estat possible gràcies al cofinançament del Pla Educatiu d’Entorn i de la Diputació de Lleida.

El llibre es pot trobar també a la Biblioteca de Guissona i de Cervera, al Centre de Recursos Pedagògics de la Comarca i als centres educatius de la comarca.