ES PRESENTA EL DINOVÈ MERCAT ROMÀ DE IESSO

El passat dijous, 2 de juliol a les 10 del vespre i en un marc incomparable com és l’espai de Sant Felip Neri es va presentar la dinovena edició del MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany sota l’eix conductor de la GUERRA DE TROIA amb l'aportació musical de Paula Patsi i Maria Sangès.

DIVENDRES 03 JULIOL 2015

El passat dijous, 2 de juliol a les 10 del vespre i en un marc incomparable com és l’espai de Sant Felip Neri es va presentar la dinovena edició del MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany sota l’eix conductor de la GUERRA DE TROIA.

La vetllada fou presentada per Anna Santacreu, regidora de turisme, que va animar als assistents a sortir al carrer i participar a tots els actes dels capvespres a la romana i del Mercat Romà, uns actes que en moltes ocasions venen protagonitzats per les associacions i entitats de la vila.

En aquesta edició, el màxim protagonisme l’entomen ELS 4 GATS responsables de desenvolupar l’eix conductor durant els capvespres a la romana, ells ens donaran a conèixer els protagonistes de la Guerra de Troia; les noces de Peleu i Tetis, origen del conflicte i el divendres al vespre un espectacle que ens portarà la mateixa GUERRA DE TROIA clourà els capvespres a la romana.

Dissabte, 18 s’esdevindrà el Mercat Romà de Iesso el qual ens portarà activitats per a tots els públics i per a totes les edats en els seu espais. Una cinquantena de parades externes es sumaran a les parades locals, l’espai de Capdevila es reconvertirà en l’espai de la Reina Cleòpatra, el gueto l’Escola de Legionaris i moltes sorpreses es traslladaran als carrers de Guissona en una jornada en el que la nostra vila fa un retorn al passat.

Paula Patsi i Maria Sangès foren les encarregades de portar la música a aquesta vetllada de presentació del Mercat Romà.

El proper dijous, a la mateixa hora i al Casal Jove l’Escorxador s’inaugurarà l’exposició FEMINA, SER DONA A ROMA, una exposició que podrem visitar tots els divendres i dissabtes del mes de juliol.