ES PRESENTA EL SECRET DEL POU

El proper diumenge, 21 d’abril a les 6 de la tarda i a les Fonts del Poble, tindrà lloc l’acte de presentació del primer llibre de contes de la col·lecció “Guissona, històries de conte”, aquest primer volum sota el títol EL SECRET DEL POU ens mostra una bonica història que ens trasllada a la Festa de l’Enramada, una festa pròpia de la nostra vila.

DIJOUS 11 ABRIL 2013

El proper diumenge, 21 d’abril a les 6 de la tarda i a les Fonts del Poble, tindrà lloc l’acte de presentació del primer llibre de contes de la col•lecció “Guissona, històries de conte”, aquest primer volum sota el títol EL SECRET DEL POU ens mostra una bonica història que ens trasllada a la Festa de l’Enramada, una festa pròpia de la nostra vila.

Les autores del llibre són les guanyadores del concurs GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, així doncs, l’escriptora és Marga Codina i la il•lustradora, Agnès Pla. El disseny gràfic del llibre l’ha realitzat la també guissonenca, Eva Guasch.

En l’acte de presentació del llibre, aquest es podrà adquirir a preu promocional, després es podrà adquirir a les llibreries de la nostra vila.

Us esperem el proper divendres a les Fonts!