ES PRESENTEN LES MALETES D’ACOLLIDA

El passat dijous, 3 de juny es van presentar a Cervera les maletes d’acollida, un conjunt de materials que es lliuraran des de les aules d’acollida dels centres educatius per facilitar eines per poder fer front a les mancances de la llengua i estimular l’aprenentage a l’alumnat nouvingut.

DIMARTS 08 JUNY 2010

Les maletes d’acollida són un projecte de treball conjunt entre les àrees d’immigració i educació de l’Ajuntament de Guissona i la Paeria de Cervera en col·laboració amb l’àrea d’immigració del Consell Comarcal de la Segarra.

En la presentació del projecte hi van participar l’Il·lm. Sr. Xavier Casoliva, president del Consell Comarcal de la Segarra, l’Il·lm Sr. Joan Valldaura, paer en cap de la ciutat de Cervera, la Sra. Angelina Infante, regidora d’educació a l’Ajuntament de Guissona, el Sr. Carles Vega, director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida i el Sr. Vicenç Mora, inspector dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida.

Aquest projecte de treball en xarxa pretén facilitar a les famílies nouvingudes i en concret als alumnes que s’incorporen als nostres centres educatius, eines per poder fer front a les mancances en llengua catalana que presenta l’alumnat nouvingut i estimular de manera àgil el seu aprenentatge.
 
Tot el material està recollit dins d’una maleta per tal de donar-li un caràcter de mobilitat i préstec.
 
El projecte inclou un total de 40 maletes que es repartiran entre els centres educatius de primària i secundària de Guissona i Cervera i 3 que tindran mobilitat per tota la comarca.