ES REPRÈN EL CASAL "AQUEST NADAL, GUISSONA A PROP!"

“Aquest Nadal, Guissona a prop!”, organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona és una proposta que permetrà als nens i nenes conèixer les entitats, serveis i espais de la vila durant les vacances de Nadal.

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2022

Durant 7 dies, del 27 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023, els infants es troben en un lloc diferent per conèixer una entitat o servei municipal.

Durant el matí, descobriran les seves característiques: els seus espais, la tasca que es desenvolupa, les persones que la fan possible, etc. A més, es duran a terme activitats d’acord amb els objectius i la filosofia de cada espai d’acollida, propostes coordinades i liderades per persones de la mateixa entitat, acompanyades de monitoratge del Consell Esportiu de la Segarra.

Aquesta activitat està oberta a nens i nenes de Guissona d’entre 3 i 9 anys (fins a 4t de primària) i hi ha un màxim de 30 places. Només s’acceptaran als infants que puguin participar a les 7 sessions, ja que és un paquet d’activitats i no es pot assistir a una sola.

“Aquest Nadal, Guissona a prop” aposta per unes festes plenes de lectura de contes, música, jocs de taula, escalada, excursions, pilars, manualitats i molta diversió.

Les inscripcions s’obriran a partir del dia 15 de desembre presencialment a l’Ajuntament de Guissona. Per realitzar la inscripció serà necessari presentar la targeta sanitària de l'infant. 

D'altra banda, les tardes de Nadal també podreu gaudir del PARC DE NADAL que tindrà lloc al pavelló 1 d’octubre de 17 a 20.30h. Les entrades i els abonaments es faran al mateix pavelló.

A l' AGENDA podreu trobar-hi totes les activitats previstes aquest Nadal a Guissona.

A més, també s’obre a tots els infants el Casal de Nadal de la Fedac, trobareu el full d’inscripció a:  (FINS AL 7 DE DESEMBRE)

CASAL DE NADAL PRIMÀRIA

CASAL NADAL INFANTIL

Per a més informació podeu enviar un correu a peeguissona@gmail.com o trucar al Tel. 973 550 005 (ext. 128).