ES SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT I L’ATENEU PER LA GESTIÓ D’AQUEST ESPAI

L’Ajuntament de Guissona signa un conveni de col·laboració amb l’Ateneu amb l’objectiu de treballar conjuntament en la gestió i la programació cultural que es portin a terme dins d’aquest espai a partir de la seva inauguració.

DIVENDRES 15 GENER 2021

 

L’Ajuntament de Guissona signa un conveni de col·laboració amb l’Ateneu amb l’objectiu de treballar conjuntament en la gestió  i la programació cultural que es portin a terme dins d’aquest espai a partir de la seva inauguració.

 

Arran d’aquest conveni es constitueixen dos òrgans de gestió amb l’objectiu de definir el funcionament de l’espai. Per una banda es crearà una comissió de gestió i seguiment amb representants de l’Ajuntament (l’Alcalde i dos regidors) i representants de l’Ateneu (el president i dos membres de la Junta), i per altra banda es crearà una comissió artística, de moment liderada per la regidora de cultura i en la que hi assistiran dos membres de l’Ateneu i la tècnica de cultura de l’Ajuntament. Aquesta Comissió assumirà la programació cultural d’aquest espai.


En aquest conveni també es defineix la necessitat de que hi hagi un responsable de l’espai, així com un responsable de la sala de control i de la caixa escènica.

Aquesta col·laboració entre ambdues entitats vol oferir una gestió de l’espai de màxima qualitat, amb una programació cultural el màxim d’àmplia i interessant per tota la nostra població. Creiem fermament que sumar esforços per al foment de la vida socio- cultural a la vila contribuirà  a que la programació cultural sigui el màxim diversa i enriquidora per la població